V.STAMATIS
ΗΛΕΚΤΡΙΚΕΣ ΣΥΣΚΕΥΕΣ
ΕΙΔΗ ΣΠΙΤΙΟΥ
ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΑΝΑΠΤΥΞΗ
ΑΝΑΠΤΥΞΙΚΑΗ ΔΥΝΑΜΗ

Σελίδες

Παρασκευή 13 Ιουλίου 2018

Μοναδικές γνώσεις στην Ειδικότητα Τυροκομίας Γαλακτοκομίας του ΔΙΕΚ ΕΚΟ Επιδαύρου στην Αργολίδα

Μοναδικές γνώσεις στην Ειδικότητα Τυροκομίας Γαλακτοκομίας του ΔΙΕΚ ΕΚΟ Επιδαύρου
Δοκιμάζουμε τα καλοκαιρινά τυριά με μαχαίρι Girolle, το οποίο καρφώνεται στο τυρί, ξύνει την πάνω επιφάνεια του τυριού βγάζοντάς το σε σγουρές ροζέτες. Με αυτό το τρόπο το οξυγόνο έρχεται σε επαφή με την επιφάνεια του τυριού, αναδεικνύοντας το ιδιαίτερα έντονο άρωμα και τη γεύση του.
Οπτική και γευστική απόλαυση από τη μοναδική δημόσια σχολή τυροκομίας στην Πελοπόννησο!
"Η Διά Βίου Μάθηση επενδύει στον άνθρωπο και στη γνώση, προάγει την απόκτηση βασικών ικανοτήτων και δεξιοτήτων, περιλαμβανομένου του ψηφιακού γραμματισμού, και διευρύνει τις ευκαιρίες για καινοτόμες και ευέλικτες μορφές μάθησης. Στόχος είναι η ισότιμη και ανοικτή πρόσβαση σε υψηλής ποιότητας μαθησιακές ευκαιρίες και σε ποικιλία μαθησιακών εμπειριών για τα άτομα κάθε ηλικίας.
Η Διά Βίου Μάθηση αποτελεί σήμερα πολιτική προτεραιότητα τόσο στην Ευρώπη όσο και σε διεθνές επίπεδο, καθώς είναι σαφής η σύνδεσή της με την απασχόληση, την οικονομική ευημερία και τη πλήρη συμμετοχή του ατόμου στην κοινωνία. "

ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΑΝΑΠΤΥΞΗ
ΝΕΥΡΟΧΕΙΡΟΥΡΓΟΣ
ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΕΣΤΙΑΣΗΣ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
Κέντρο Βιολογικής Γεωργίας
ΧΡΩΜΑΤΑ ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΓΟΛΙΔΑ