ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΕΣΤΙΑΣΗΣ
ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Κυριακή 12 Αυγούστου 2018

Πλημμύρισε η Επίδαυρος για του "Βάτραχους"

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 9:54:00 π.μ. |
Πλημμύρισε η Επίδαυρος για του "Βάτραχους"
Πλημμύρισε την Επίδαυρο η παράσταση «Βάτραχοι», του Αριστοφάνη, σε σκηνοθεσία Κώστα Φιλίππογλου, Παρασκευή και Σάββατο 10-11Αυγούστου.


Μάλιστα, ο Λάκης Λαζόπουλος στο instagram του ανέβασε φωτογραφίες και βίντεο από το κατάμεστο αρχαίο θέατρο και το συγκινητικά θερμότατο χειροκρότημα μετά το τέλος της παράστασης.

Από την αρχή της περιοδείας της, η παράσταση γνωρίζει τεράστια επιτυχία σε όλες τις στάσεις που έκανε ανά την Ελλάδα.

Ο Λάκης Λαζόπουλος, η Σοφία Φιλιππίδου, ο Δημήτρης Πιατάς και ο Αντώνης Καφετζόπουλος μαζί με τον πολυπληθή θίασο της παράστασης συνεχίζουν να προσφέρουν ένα υπέροχο θέαμα στον κόσμο αυτό το καλοκαίρι ανά την Ελλάδα.

Στους «Βατράχους», κωμωδία που διδάχτηκε στα Λήναια το 405 π.Χ., ο Διόνυσος, απογοητευμένος από την πενία των δραμάτων που παρουσιάζονται στην Αθήνα, καθώς οι μεγάλοι τραγικοί έχουν πεθάνει, κατεβαίνει στον Κάτω Κόσμο προκειμένου να φέρει πίσω ένα μεγάλο ποιητή, ικανό να σώσει την Πόλη από την παρακμή. Για τον σκοπό αυτό, διοργανώνει έναν ποιητικό αγώνα ανάμεσα στον Αισχύλο και τον Ευριπίδη, ορίζοντας διαιτητή τον ίδιο τον Πλούτωνα, ώστε να τον καταστρέψει. Και καλύτερος για τον Αριστοφάνη, που σατιρίζει ανελέητα τα νεωτερικά ήθη, άρα και τον τότε εκπρόσωπό τους Ευριπίδη αναδεικνύεται ο Αισχύλος. Ο Αισχύλος θα είναι ο νικητής.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ