V.STAMATIS
ΗΛΕΚΤΡΙΚΕΣ ΣΥΣΚΕΥΕΣ
ΕΙΔΗ ΣΠΙΤΙΟΥ
ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΑΝΑΠΤΥΞΗ
ΑΝΑΠΤΥΞΙΚΑΗ ΔΥΝΑΜΗ

Σελίδες

Τρίτη 7 Αυγούστου 2018

Σήμερα τρώμε...ντοματοκεφτέδες νηστίσιμους με μυρωδικά

Σήμερα τρώμε...ντοματοκεφτέδες νηστίσιμους με μυρωδικά
 Τι θα λέγατε σήμερα να δοκιμάσουμε πεντανόστιμους αφράτους ντοματοκεφτέδες με μυρωδικά;

Υλικά συνταγής
400γρ. ντοματίνια κομμένα σε μικρά ζάρια
1 ντομάτα ώριμη κομμένη σε μικρά ζάρια
4 κ.σ. χυμός ντομάτας...

4 φρέσκα κρεμμυδάκια ψιλοκομμένα
½ φλιτζ. μαϊντανός ψιλοκομμένος
½ φλιτζ. δυόσμος ψιλοκομμένος
4 κ.σ. φρυγανιά τριμμένη
8 κ.σ. αλεύρι (περίπου)
1 κ.γ. μπέικιν
1 κ.γ. ρίγανη
αλάτι
πιπέρι
ελαιόλαδο για το τηγάνισμα
cookefi
λιγότερο από 60 λεπτά
τηγάνι

Ποσότητα: 10 τεμάχια

Διαδικασία συνταγής

Πλένουμε καλά και ψιλοκόβουμε τα ντοματίνια και τις ντομάτες. Σε μπολ βάζουμε όλα τα υλικά εκτός από το αλεύρι. Ανακατεύουμε και προσθέτουμε σιγά-σιγά το αλεύρι. Προσθέτουμε τόσο αλεύρι ώστε το μείγμα μας να γίνει χυλός, ούτε πολύ σφιχτός ούτε πολύ αραιός.

Βάζουμε το λάδι στο τηγάνι να ζεσταθεί καλά και τηγανίζουμε ρίχνοντας με κουτάλι της σούπας από το μείγμα. Μόλις ροδίσουν από την μια πλευρά οι ντοματοκεφτέδες, τους γυρνάμε από την άλλη. 
Βγάζουμε σε πιάτο με απορροφητικό χαρτί και αφήνουμε να στραγγίξουν.

Τους σερβίρουμε ζεστούς και κρύους.

Πηγή: cooklos.gr

ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΑΝΑΠΤΥΞΗ
ΝΕΥΡΟΧΕΙΡΟΥΡΓΟΣ
ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΕΣΤΙΑΣΗΣ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
Κέντρο Βιολογικής Γεωργίας
ΧΡΩΜΑΤΑ ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΓΟΛΙΔΑ