ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΕΣΤΙΑΣΗΣ
ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Σάββατο 25 Αυγούστου 2018

Από την διασταύρωση Καραθώνας - Παλαμηδίου η μεταφορά του κοινού με λεωφορεία για τη συναυλία του Σαββόπουλου στο κάστρο

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 6:02:00 μ.μ. |
Από την διασταυρωση Καραθώνας - Παλαμηδίου η μεταφορά του κοινού με λεωφορεία για τη συναυλία του Σαββόπουλου στο κάστρο
Με τραγούδια από όλη τη μουσική του πορεία, ο Διονύσης Σαββόπουλος εμφανίζεται σήμερα στο Ναύπλιο.


Ο αγαπητός «Νιόνιος» θα εμφανιστεί στο Φρούριο του Παλαμηδίου στο πλαίσιο των εκδηλώσεων «Αύγουστος και μνημεία» που διοργανώνει ο Δήμος Ναυπλίου. Το ρεπερτόριο του Διονύση Σαββόπουλου είναι ανεξάντλητο και ο ίδιος συνηθίζει να συνδυάζει στις συναυλίες του τραγούδια από όλη τη δημιουργική του περίοδο σε μια «σαββοπουλική» μουσική προσέγγιση.

Άλλοτε αιχμηρός, άλλοτε νοσταλγικός αλλά πάντα με ιδιαίτερο λόγο, φωνή και στίχο, ο Διονύσης Σαββόπουλος είναι ικανός να απευθύνεται σε νεότερους και μεγαλύτερους με την ίδια ευκολία. Μαζί του στη σκηνή θα είναι ο Γιώτης Κιουρτσόγλου, ο Στάθης Αννινος και ο Καλλίστρατος Δρακόπουλος.

Η εκδήλωση θα ξεκινήσει στις 9:00 το βράδυ, ενώ οι πόρτες για το κοινό θα ανοίξουν στις 8:00.

Η είσοδος θα είναι ελεύθερη για όλους και για την διευκόλυνση του κοινού θα υπάρχουν μικρά λεωφορεία που θα μας μεταφέρουν από την διασταύρωση, Καραθώνας – Παλαμηδίου, στην είσοδο του κάστρου. 

Από κει θα περπατήσουμε μέχρι την εσωτερική αυλή του φρουρίου έξω από το εκκλησάκι του Αγίου Αντρέα όπου θα φιλοξενηθεί η εκδήλωση. 

Μπορεί να κάνουμε μερικά βήματα παραπάνω, αλλά το τοπίο και η μουσική σίγουρα, θα σας ανταμείψουν.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ