V.STAMATIS
ΗΛΕΚΤΡΙΚΕΣ ΣΥΣΚΕΥΕΣ
ΕΙΔΗ ΣΠΙΤΙΟΥ

Σελίδες

Πέμπτη 13 Σεπτεμβρίου 2018

Κινεζική Αντιπροσωπεία στην Περιφερειακή Ενότητα Αργολίδας

Κινεζική Αντιπροσωπεία στην Περιφερειακή Ενότητα Αργολίδας
Με Κινέζικη Αντιπροσωπεία ανώτατων αξιωματούχων που διαχειρίζονται θέματα παραγωγής και εμπορίας κινέζικου τσαγιού συναντήθηκε ο εντεταμένος Περιφερειακός Σύμβουλος για θέματα Απασχόλησης και Αλληλεγγύης Θεοφάνης Στεφανόπουλος την Πέμπτη 13 Σεπτεμβρίου στα γραφεία της Π.Ε. Αργολίδας.

Κατά την διάρκεια της συνάντησης δόθηκε η ευκαιρία να ανταλλαγούν απόψεις και πρακτικές που εφαρμόζουν οι δύο χώρες σε θέματα ανάδειξης, διακίνησης και εμπορίας των αγροτικών τους προϊόντων. 
Η Κινέζικη αντιπροσωπεία εκδήλωσε ενδιαφέρον για την δημιουργία στην Αττική ή σε μια Περιφέρεια πλησίον αυτής όπως είναι η Αργολίδα ενός μεγάλου κέντρου διακίνησης των εμπορευμάτων της, εκμεταλλευόμενη το λιμάνι του Πειραιά. 
Ο κ. Στεφανόπουλος ανέδειξε τα συγκριτικά πλεονεκτήματα της Αργολίδας ως ένας Νομός με σπουδαία αγροτική παραγωγή, μεγάλη πολιτιστική κληρονομιά και βεβαίως το στρατηγικό πλεονέκτημα ότι βρίσκεται πλησίον της Αθήνας, τονίζοντας παράλληλα πως η Περιφέρεια Πελοποννήσου και ο Περιφερειάρχης Πέτρος Τατούλης προσωπικά έχουν φροντίσει ώστε αυτή η Περιφέρεια να αποτελεί παράδειγμα εξωστρέφειας και ελκυστικότητας ξένων επενδύσεων. 
Οι συνομιλητές επιφυλάχθηκαν για μελλοντικές συναντήσεις ενώ ο κ. Στεφανόπουλος δέχθηκε επίσημη πρόσκληση να επισκεφτεί την συγκεκριμένη επαρχία της Κίνας όπου παράγεται η ιδιαίτερη ποικιλία τσαγιού.
ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΕΣΤΙΑΣΗΣ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
Κέντρο Βιολογικής Γεωργίας
ΧΡΩΜΑΤΑ ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΓΟΛΙΔΑ