V.STAMATIS
ΗΛΕΚΤΡΙΚΕΣ ΣΥΣΚΕΥΕΣ
ΕΙΔΗ ΣΠΙΤΙΟΥ

Σελίδες

Κυριακή 21 Οκτωβρίου 2018

Γ. Μανιάτης: Επίθεση του "Ρουβίκωνα" κατά της Πρεσβείας του Καναδά - Ένας ανεύθυνος και ανίκανος Πρωθυπουργός

Γ. Μανιάτης: Επίθεση του "Ρουβίκωνα" κατά της Πρεσβείας του Καναδά - Ένας ανεύθυνος και ανίκανος Πρωθυπουργός
Η σημερινή επίθεση του "Ρουβίκωνα", αγαπημένου παιδιού της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ, κατά της Πρεσβείας του Καναδά, της πιο φιλικής προς την Ελλάδα χώρας, αποτελεί προβοκατόρικη ενέργεια σε βάρος κοινωνικών δικαιωμάτων, κατακτήσεων και των εθνικών μας συμφερόντων. 

Πολύ περισσότερο που ως αιτιολογία αναφέρεται η μεγάλη επένδυση της Καναδικής εταιρείας Eldorado Gold, στα Μεταλλεία Χαλκιδικής, όπου απασχολούνται πάνω από 2.500 εργαζόμενοι, οι οποίοι στηρίζουν απόλυτα μια επένδυση, η οποία έχει εγκριθεί από το Συμβούλιο Επικρατείας, 17 (δεκαεπτά) φορές, τα τελευταία χρόνια.

Δεν αρκεί η απλή τυπική και προφανώς άνευ σημασίας και πραγματικού αποτελέσματος καταδίκη της επίθεσης αυτής, όταν ο ΤΙΤΑΝ, η Coca-Cola και άλλες μεγάλες, ήδη εγκατεστημένες στη χώρα επιχειρήσεις, αναγκάζονται να αποδράσουν στο εξωτερικό. Τέτοιου είδους καταδρομικές επιθέσεις σε βάρος ξένων Πρεσβειών και μεγάλων επενδύσεων, στέλνουν το μήνυμα μιας Ελλάδας που όχι μόνο δεν θέλει νέες επενδύσεις, δηλαδή νέες θέσεις δουλειάς, αλλά διώχνει και αυτές που είναι εγκατεστημένες εδώ και πολλά χρόνια στη χώρα.

Ένας πρωθυπουργός που ανέχεται βιασμούς μικρών παιδιών στη Μόρια, διακίνηση ναρκωτικών στα Πανεπιστήμια, εκβιασμό του από τον ακροδεξιό Π. Καμμένο, αλληλοκατηγορίες κορυφαίων υπουργών για αδιαφανή διαχείριση μυστικών κονδυλίων, αύξηση των αντιλαϊκών έμμεσων φόρων από 53% σε 59%, είναι ένας ανεύθυνος κ ανίκανος πρωθυπουργός.
Όσο πιο γρήγορα φύγουν, τόσο το καλύτερο για τη χώρα.

via facebook
ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΕΣΤΙΑΣΗΣ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
Κέντρο Βιολογικής Γεωργίας
ΧΡΩΜΑΤΑ ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΓΟΛΙΔΑ