V.STAMATIS
ΗΛΕΚΤΡΙΚΕΣ ΣΥΣΚΕΥΕΣ
ΕΙΔΗ ΣΠΙΤΙΟΥ

Σελίδες

Πέμπτη 11 Οκτωβρίου 2018

Σύντομες ειδήσεις από την Πελοπόννησο

Σύντομες ειδήσεις από την Πελοπόννησο
Με σημαντικά θέματα θα συνεδριάσει τη Δευτέρα το περιφερειακό συμβούλιο της Περιφέρειας Πελοποννήσου. Η συνεδρίαση θα γίνει στο Πνευματικό κέντρο της Τρίπολης στις 16:00 το μεσημέρι.

-Η Περιφέρεια Πελοποννήσου και η ΠΕ Λακωνίας σε συνεργασία με το Πανεπιστήμιο Αθηνών και τον υπεύθυνο καθηγητή κ. Μαγιάτη Προκόπη, την Κυριακή 14/10/2018 και ώρα 18:00 μμ στο Διοικητήριο της ΠΕ Λακωνίας στην αίθουσα Γιάννη Ρίτσου και Νικηφόρου Βρεττάκου, υλοποιούν συνάντηση-ενημέρωση και εκπαίδευση των ελλαιοκαλλιεργητών Λακωνίας, στα πλαίσια του προγράμματος INTERREG MED ARISTOIL.

-Διασωστική άσκηση θα γίνει το Σαββατοκύριακο στο Σοφικό Κορινθίας με τη συμμετοχή εθελοντών από όλη την Ελλάδα κα το εξωτερικό.

-Ενημερωτική εκδήλωση για τον καρκίνο του μαστού και του τραχήλου της μήτρας θα γίνει στο ίδρυμά Ζαφείρη στο Άστρος την Κυριακή στις 6:30 το απόγευμα.

-Ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου κ. Πέτρος Τατούλης,επισκέφτηκε την Τετάρτη 10 Οκτωβρίου 2018 το έργο Γέφυρα Πόρου-Παράκαμψη Γερακίου. Πρόκειται για ένα μεγάλο έργο που ήταν αίτημα των πολιτών για πολλά χρόνια και μόλις ολοκληρωθεί θα αναβαθμίσει το οδικό δίκτυο της Λακωνίας, καθώς θα μειωθεί ο χρόνος πρόσβασης προς την Ανατολική Λακωνία, ενώ παράλληλα θα γίνει ασφαλέστερη η διέλευση των οχημάτων.

Πληροφορίες και από την ert.gr
ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΕΣΤΙΑΣΗΣ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
Κέντρο Βιολογικής Γεωργίας
ΧΡΩΜΑΤΑ ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΓΟΛΙΔΑ