Στο πλαίσιο των μαθημάτων πρακτικής εφαρμογής Γ εξαμήνου σπουδών οι καταρτιζόμενοι της ειδικότητας Τεχνικός Τουριστικών Μονάδων και Επιχειρήσεων Φιλοξενίας παρακολούθησαν και εκπαιδεύτηκαν σε ειδικά θέματα Εστιατοριακής Τεχνικής και συγκεκριμένα : decoupage κοτόπουλου και παρασκευές ποτών κοκτέιλ.
Τα μαθήματα παρουσίασε η καθηγήτρια τεχνικών μαθημάτων εφαρμογής της σχολής κα Καρακίτσου Γεωργία η οποία διαθέτει μεγάλη εμπειρία επαγγελματική και διδακτική στα θέματα αυτά.
Η μεριδοποίηση του κρέατος απαιτεί επιδεξιότητα και εξοπλισμό κατάλληλο , διαδικασία που λαμβάνει χώρα μπροστά στο τραπέζι του εστιατορίου.
Επίσης οι καταρτιζόμενοι εκπαιδεύτηκαν και παρασκεύασαν κοκτέιλ με βάση το τζιν, βότκα, μπράντυ , τεκίλα.
Η τουριστική σχολή ΙΕΚ Πελοποννήσου δίνει μεγάλη βαρύτητα στα μαθήματα ειδικότητας και εφαρμογής προκειμένου οι σπουδαστές να αποκτούν ολοκληρωμένη εκπαίδευση σε κατάλληλα διαμορφωμένους χώρους που διαθέτει το εκπαιδευτήριο προερχόμενη από έμπειρο τεχνικό εκπαιδευτικό προσωπικό που υποστηρίζεται από το Υπ Τουρισμού με επάρκεια υλικών και αναλωσίμων ειδών πρακτικής.
Σχολή Τουριστικής Εκπαίδευσης
Κων/νος Καχριμάνης ( Δ/ντής)