V.STAMATIS
ΗΛΕΚΤΡΙΚΕΣ ΣΥΣΚΕΥΕΣ
ΕΙΔΗ ΣΠΙΤΙΟΥ
ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΑΝΑΠΤΥΞΗ
ΑΝΑΠΤΥΞΙΚΑΗ ΔΥΝΑΜΗ

Σελίδες

Πέμπτη 13 Δεκεμβρίου 2018

Εκπαίδευση καταρτιζόμενων της Τουριστικής Σχολής σε ειδικό σέρβις και κοκτέιλ

Εκπαίδευση καταρτιζόμενων της Τουριστικής Σχολής σε ειδικό σέρβις και κοκτέιλ
Στο πλαίσιο των μαθημάτων πρακτικής εφαρμογής Γ εξαμήνου σπουδών οι καταρτιζόμενοι της ειδικότητας Τεχνικός Τουριστικών Μονάδων και Επιχειρήσεων Φιλοξενίας παρακολούθησαν και εκπαιδεύτηκαν σε ειδικά θέματα Εστιατοριακής Τεχνικής και συγκεκριμένα : decoupage κοτόπουλου και παρασκευές ποτών κοκτέιλ. 
Τα μαθήματα παρουσίασε η καθηγήτρια τεχνικών μαθημάτων εφαρμογής της σχολής κα Καρακίτσου Γεωργία η οποία διαθέτει μεγάλη εμπειρία επαγγελματική και διδακτική στα θέματα αυτά. 
Η μεριδοποίηση του κρέατος απαιτεί επιδεξιότητα και εξοπλισμό κατάλληλο , διαδικασία που λαμβάνει χώρα μπροστά στο τραπέζι του εστιατορίου. 
Επίσης οι καταρτιζόμενοι εκπαιδεύτηκαν και παρασκεύασαν κοκτέιλ με βάση το τζιν, βότκα, μπράντυ , τεκίλα. 
Η τουριστική σχολή ΙΕΚ Πελοποννήσου δίνει μεγάλη βαρύτητα στα μαθήματα ειδικότητας και εφαρμογής προκειμένου οι σπουδαστές να αποκτούν ολοκληρωμένη εκπαίδευση σε κατάλληλα διαμορφωμένους χώρους που διαθέτει το εκπαιδευτήριο προερχόμενη από έμπειρο τεχνικό εκπαιδευτικό προσωπικό που υποστηρίζεται από το Υπ Τουρισμού με επάρκεια υλικών και αναλωσίμων ειδών πρακτικής. 

Σχολή Τουριστικής Εκπαίδευσης 
Κων/νος Καχριμάνης ( Δ/ντής)
ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΑΝΑΠΤΥΞΗ
ΝΕΥΡΟΧΕΙΡΟΥΡΓΟΣ
ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΕΣΤΙΑΣΗΣ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
Κέντρο Βιολογικής Γεωργίας
ΧΡΩΜΑΤΑ ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΓΟΛΙΔΑ