V.STAMATIS
ΗΛΕΚΤΡΙΚΕΣ ΣΥΣΚΕΥΕΣ
ΕΙΔΗ ΣΠΙΤΙΟΥ

Σελίδες

Παρασκευή 28 Δεκεμβρίου 2018

Σύντομες ειδήσεις από την Πελοπόννησο

Σύντομες ειδήσεις από την Πελοπόννησο
Κινητοποίηση προγραμματίζουν για σήμερα εργαζόμενες σε εργολάβο, στο Παναρκαδικό Νοσοκομείο. Ζητούν την ακύρωση της απομάκρυνσής 4 εργαζομένων. Οι εργολαβικές, υποστηρίζουν ότι μπορεί να ανανεωθούν οι συμβάσεις τους, για τουλάχιστον έναν χρόνο.

* 49 ιδιωτικές επενδύσεις με πόρους 16,7 εκατ. ευρώ, εντάχθηκαν στο επιχειρησιακό πρόγραμμα 2014-2020, στο πλαίσιο της πρόσκλησης «ενίσχυση της ύδρευσης και λειτουργίας νέων τουριστικών μικρομεσαίων επιχειρήσεων».

* Σήμερα Παρασκευή, στις 6 το απόγευμα, θα γίνει η βράβευση των νεοεισαχθέντων, αριστούχων φοιτητών της Τρίπολης, από το Ίδρυμα Αναστάσιος Σχίζας. Θα ακολουθήσει η βράβευση των φοιτητών της ιατρικής απ’ τον Ιατρικό Σύλλογο Αρκαδίας.

* Μία θαλάσσια χελώνα καρέτα-καρέτα, εντοπίστηκε χθες νεκρή, στο λιμάνι της Κορίνθου.

*Αρχίζουν στις 14 Ιανουαρίου οι χειμερινές εκπτώσεις που θα κρατήσουν μέχρι τις 28 Φεβρουαρίου.

* Μέχρι τέλος του μήνα τα τέλη κυκλοφορίας.

* Παράδειγμα προς μίμηση η ηλικιωμένη στη Σπάρτη, που στα 91 της χρόνια, πηγαίνει στο δημοτικό στάδιο της πόλης και περπατάει. Σύμφωνα με τα λεγόμενά της, το μόνο που την σταματά είναι η βροχή.

* Στο μάτι έχουν βάλει το τελευταίο καιρό, άγνωστοι δράστες, τους μπλε κάδους στο δήμο Κορινθίας. Έχουν ήδη κάψει 18 κάδους.

* 2, 3 και 4 Ιανουαρίου οι δημόσιες οικονομικές υπηρεσίες δεν θα πραγματοποιήσουν συναλλαγές εισπρακτικού χαρακτήρα με το κοινό.

* Λακωνικό συλλαλητήριο θα γίνει στη Σπάρτη, στις 30 Δεκεμβρίου, στις 11 το πρωί. Οι Σπαρτιάτες, απαιτούν να μην φύγει καμία σχολή απ’ την πόλη τους.

σύνταξη ειδήσεων
Δέσποινα Αρσένη
Πηγή:ert.gr
ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΕΣΤΙΑΣΗΣ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
Κέντρο Βιολογικής Γεωργίας
ΧΡΩΜΑΤΑ ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΓΟΛΙΔΑ