Το τμήμα Τεχνικός Τουριστικών Μονάδων & Επιχειρήσεων Φιλοξενίας του Δημόσιου ΙΕΚ Ναυπλίου, επισκέφθηκε τη ΖΥΘΟΠΟΙΙΑ ΖΕΟΣ
Πρόκειται για την γνωστή ντόπια μπίρα ενός Καναδού ζυθοποιού, οποίος βρέθηκε στην Ελλάδα από κάρμα, κι εδώ και δεκαπέντε χρόνια φτιάχνει μία από τις λίγες ετικέτες αμιγώς ελληνικής μπίρας.
Ο Ντέιβιντ Γουντ, γενικός διευθυντής της Ζυθοποιίας Ζέος, ξενάγησε και μας εξήγησε τις διαδικασίες ζυμώσεων στα πλαίσια της διδασκαλίας του μαθήματος της τροφογνωσίας.