V.STAMATIS
ΗΛΕΚΤΡΙΚΕΣ ΣΥΣΚΕΥΕΣ
ΕΙΔΗ ΣΠΙΤΙΟΥ

Σελίδες

Τρίτη 29 Ιανουαρίου 2019

Το Κ.ΑΠ.Η. Δήμου Άργους Μυκηνών έκοψε την Πρωτοχρονιάτικη πίτα του

Το Κ.ΑΠ.Η. Δήμου Άργους Μυκηνών έκοψε την Πρωτοχρονιάτικη πίτα του
 Την Τρίτη 29 Ιανουαρίου 2019 στην αίθουσα του Κ.Α.Π.Η. Άργους πραγματοποιήθηκε η κοπή της πίτας των μελών των Κ.ΑΠ.Η. Δήμου Άργους Μυκηνών, από τον Σεβασμιότατο Μητροπολίτη Αργολίδας κ.κ. Νεκταρίο.

Ακολούθησε ομιλία από την ιατρό βιοπαθολόγο – μικροβιολόγο κα Αργυροπούλου Αναστασία με θέμα ¨ΝΕΟΙ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ¨ Νέες συνήθειες που θα μας εξασφαλίσουν καλύτερη ποιότητα ζωής στην καινούργια χρονιά, απλές αποφάσεις για σημαντικές βελτιώσεις στον τρόπο ζωής των ηλικιωμένων.
To παρόν στην εκδήλωση έδωσαν ο πρόεδρος φυσικά του νομικού προσώπου Κοινωνικής Μέριμνας και Αθλητισμού Ευάγγελος Τζαβέλλας, οι αντιδήμαρχοι Θοδωρής Οικονόμου, Βασίλης Τάγκαλης, Χρήστος Πετσέλης, Κατερίνα Μπόμπου, Δούρος Παναγιώτης , ο υποψήφιος Βουλευτής Αργολίδας με το ΚΙΝΑΛ Ανδρέας Πουλάς, η πολιτευτής με τη ΝΔ Σόνια Ταντάρου Κρίγγου, ο Νίκος Δελής πρόεδρος της ''ΑΡΓΩ'', η Ελισάβετ Δήμα Αντιπρόεδρος ΚΕΔΑΜ, ο Τρύφωνας Μποζιονέλος μέλος του ΝΠΔΔ, ο Παναγιώτης Σκούφης πρόεδρος της Δευτεροβάθμιας σχολικής επιτροπής, η Δέσποινα Δαμασκηνού πρόεδρος της πρωτοβάθμιας σχολικής επιτροπής, ο Ιωάννης Νότης δημοτικός σύμβουλος, η Σπυριδούλα Σπανού μέλος του ΝΠΔΔ, η υπεύθυνη των ΚΑΠΗ Ελένη Σιδέρη Σαρρή κ.α.

ΝΕΥΡΟΧΕΙΡΟΥΡΓΟΣ
ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΕΣΤΙΑΣΗΣ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
Κέντρο Βιολογικής Γεωργίας
ΧΡΩΜΑΤΑ ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΓΟΛΙΔΑ