V.STAMATIS
ΗΛΕΚΤΡΙΚΕΣ ΣΥΣΚΕΥΕΣ
ΕΙΔΗ ΣΠΙΤΙΟΥ

Σελίδες

Σάββατο 2 Φεβρουαρίου 2019

Τιμητική διάκριση στον ειδικό φρουρό που έσωσε ανήλικο από τροχαίο στην Κόρινθο

Τιμητική διάκριση στον ειδικό φρουρό που έσωσε ανήλικο από τροχαίο στην Κόρινθο
 Συγχαρητήρια στον ειδικό φρουρό Νικόλαο Γκάρα, ο οποίος διέσωσε ανήλικο, μετά από τροχαίο ατύχημα στην περιοχή της Κορίνθου, έδωσαν προσωπικά, χθες, κατά τη διάρκεια συνάντησής τους, η υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Όλγα Γεροβασίλη και ο αρχηγός της Ελληνικής Αστυνομίας, αντιστράτηγος Αριστείδης Ανδρικόπουλος.

Στις 5 Ιανουαρίου 2019, στην επαρχιακή οδό Ισθμού-Επιδαύρου, ο ειδικός φρουρός, ενώ βρισκόταν εκτός διατεταγμένης υπηρεσίας, με την άμεση παρέμβαση του και την παροχή πρώτων βοηθειών κατάφερε να σώσει τη ζωή του ανηλίκου ο οποίος είχε χάσει τις αισθήσεις του.

Ο αρχηγός της ΕΛΑΣ, εκφράζοντας την ευαρέσκειά του, δήλωσε: «Τέτοιες εξαίρετες πράξεις σηματοδοτούν το υψηλό αίσθημα καθήκοντος και ανθρωπισμού του Έλληνα αστυνομικού και παράλληλα αναδεικνύουν την κοινωνική διάσταση της αποστολής της Ελληνικής Αστυνομίας, η οποία καθημερινά προστατεύει και υπηρετεί τους πολίτες».

Με την ολοκλήρωση της συνάντησης, η κ. Γεροβασίλη και ο κ. Ανδρικόπουλος προσέφεραν συμβολικά τιμητικές πλακέτες στον ειδικό φρουρό, ο οποίος υπηρετεί στο Προαναχωρητικό Κέντρο Κράτησης Αλλοδαπών (ΠΡΟΚΕΚΑ) Κορίνθου και συνοδευόταν από τον διοικητή του, αστυνόμο Α' Δημήτριο Τουμπανάκη.
ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΕΣΤΙΑΣΗΣ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
Κέντρο Βιολογικής Γεωργίας
ΧΡΩΜΑΤΑ ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΓΟΛΙΔΑ