V.STAMATIS
ΗΛΕΚΤΡΙΚΕΣ ΣΥΣΚΕΥΕΣ
ΕΙΔΗ ΣΠΙΤΙΟΥ

Σελίδες

Κυριακή 24 Μαρτίου 2019

Χάλκινο μετάλλιο για τους έφηβους του Διομήδη

Χάλκινο μετάλλιο για τους έφηβους του Διομήδη
 Την τρίτη θέση και το χάλκινο μετάλλιο κατέκτησε ο Διομήδης Άργους καθώς επικράτησε με 24-22 επί του ΑΕΣΧ Πυλαίας στον μικρό τελικό της τελικής φάσης του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Εφήβων που έγινε στη Βέροια.

Παράλληλα: ο Παναγιώτης Παπαντωνόπουλος ανακηρύχθηκε καλύτερος τερματοφύλακας της διοργάνωσης και ο Χρήστος Τσιγαρίδας καλύτερος playmaker.

Η ομάδα του Άργους ήταν αποφασιστική από το ξεκίνημα του αγώνα και έφτασε τη διαφορά μέχρι και τα τέσσερα τέρματα. Ακόμα και όταν η Πυλαία πλησίασε αρκετές φορές στο σκορ, ο Διομήδης ήταν ψύχραιμος και με τον Παπαντωνόπουλου να σταματάει όσες φορές χρειάστηκε τους αντίπαλους παίκτες δεν επέτρεψε να διεκδικήσουν κάτι παραπάνω από το παιχνίδι.
Έτσι ο Διομήδης κατακτά το χάλκινο μετάλλιο, ενώ η Πυλαία τερματίζει στην 4η θέση της διοργάνωσης.

Τα πεντάλεπτα: 2-5, 4-6, 6-8, 7-11, 10-12, 10-13 (Ημιχ.),12-16, 15-17, 17-18, 19-20, 20-22, 22-24(Τελ.).

ΑΕΣΧ ΠΥΛΑΙΑΣ (Γούσιος): Νικολαϊδης, Σούλταρης, Μπουλταδάκης 6, Παπαγεωργίου, Σαράφης , Χουζούρης 2, Τερζίδης 1, Τσόχας 9, Κουκμίσης 3, Λασκαρούδης , Αλεξανδρίδης 1, Χαρούπας, Πέσσος, Αμπατζίδης, Δαγκούλας, Δοξακά.

ΔΙΟΜΗΔΗΣ ΑΡΓΟΥΣ (Δημήτρουλας): Μπολιάρης 3, Σχοινοχωρίτης , Λαμπρόπουλος, Τσιγαρίδας 5, Παπαντωνόπουλος, Αναγνωστόπουλος, Ρουσσόπουλος 6, Mujic 3, Σμυρνιώτης 6, Μιχαλόπουλος, Χατζηκωνσταντίνου, Ντούρος 1, Μπελιτσιάνης, Παπαγιαννόπουλος, Χρόνης.

Πρωταθλητής αναδείχθηκε ο Ολυμπιακός που νίκησε 22-20 στον τελικό τον Φοίβο Συκεών.
ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΕΣΤΙΑΣΗΣ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
Κέντρο Βιολογικής Γεωργίας
ΧΡΩΜΑΤΑ ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΓΟΛΙΔΑ