V.STAMATIS
ΗΛΕΚΤΡΙΚΕΣ ΣΥΣΚΕΥΕΣ
ΕΙΔΗ ΣΠΙΤΙΟΥ

Σελίδες

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2019

Θα χορέψουν Flamencο στο Άργος

Θα χορέψουν Flamencο στο Άργος
 Mουσικοχορευτική παράσταση flamencο στο Άργος από την ΚΕΔΑΜ, με το σχήμα “ Al Golpe ”, θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα τέχνης και πολιτισμού Μέγας Αλέξανδρος και ώρα 21:00, την Πέμπτη 4 Απριλίου 2019.

Καλλιτεχνική διεύθυνση και χορογραφία: Ιάσονας Δαμιανός.
Μουσική επιμέλεια και flamenco κιθάρα: Γιώργος Καραλής.
Συμμετέχει στο τραγούδι η Cristina Rodriguez de Tovar.
Γενική είσοδος: 10 ευρώ
Προπώληση: Κ.Ε.Δ.Α.Μ (Βασ. Σοφίας 2 Άργος, τηλ.2751062143)

Το σχήμα Al Golpe, μετά από ένα δεκαετές πέρασμα από την Ανδαλουσία, επισφραγίζει με την παράσταση A TRES τον απώτερο σκοπό της ομάδας που δεν είναι άλλος από την διάδοση του μουσικοχορευτικού πλούτου της Ανδαλουσίας και του flamenco.

Όλα ξεκίνησαν το 2007, στη Σεβίλλη της Ανδαλουσίας, όταν ο χορευτής Ιάσονας Δαμιανός κι ο κιθαρίστας Γιώργος Καραλής ένωσαν τις παράλληλες καλλιτεχνικές διαδρομές τους, ξεκινώντας μια πορεία αναζήτησης αυτού που περήφανα παρουσιάζουμε σήμερα. Τo flamenco / Α TRES.

Ακολούθησαν αρκετά χρόνια ζύμωσης, συνεργασίες, ταξίδια ανά τον κόσμο, πολλές ώρες επί σκηνής μέχρι να ομογενοποιηθεί ή σύμπραξη αυτή.

Ένα από τα άτομα που ξεκίνησαν μαζί μας, η μόνιμη προσκεκλημένη στο flamenco τραγούδι, Cristina Tovar από τη Σεβίλλη, δίνει με το μοναδικό της ηχόχρωμα την επιθυμητή μορφή στο αποτέλεσμα: Χορός, κιθάρα και τραγούδι σε πλήρη και ουσιαστική συνύπαρξη.

Ο Πρόεδρος της Κ.Ε.Δ.Α.-Μ
Πέτρος Διολίτσης
ΝΕΥΡΟΧΕΙΡΟΥΡΓΟΣ
ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΕΣΤΙΑΣΗΣ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
Κέντρο Βιολογικής Γεωργίας
ΧΡΩΜΑΤΑ ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΓΟΛΙΔΑ