V.STAMATIS
ΗΛΕΚΤΡΙΚΕΣ ΣΥΣΚΕΥΕΣ
ΕΙΔΗ ΣΠΙΤΙΟΥ

Σελίδες

Τετάρτη 17 Απριλίου 2019

Αντιπροσωπεία του ΜΕΤΑ Υγειονομικών και μέλη της ΠΟΕΔΗΝ και της ΑΔΕΔΥ στην διαμαρτυρία για το Νοσοκομείο Ναυπλίου

Αντιπροσωπεία του ΜΕΤΑ Υγειονομικών και μέλη της ΠΟΕΔΗΝ και της ΑΔΕΔΥ στην διαμαρτυρία για το Νοσοκομείο Ναυπλίου
 Κινητοποίηση οργανώνεται την Πέμπτη 18 Απριλίου στις 12 το μεσημέρι στο χώρο του Νοσοκομείου του Ναυπλίου από το Δήμο, εργατικά σωματεία και φορείς της πόλης για την κατάσταση που έχει περιέλθει το τοπικό νοσοκομείο και την προσπάθεια να συρρικνωθούν περαιτέρω οι λειτουργίες του.

Οι φορείς της πόλης ζητούν να σταματήσει η συνεχής υποβάθμιση του Νοσοκομείου, να καλυφθούν οι ελλείψεις στη στελέχωση και στις υποδομές και να μπει φρένο στην προσπάθεια που έχει δρομολογηθεί από το Υπ. Υγείας και την 6η ΥΠΕ να τεθεί εκτός εφημερίας το Νοσοκομείο με την δημιουργία ενιαίου Τμήματος Επειγόντων Περιστατικών με έδρα το νοσοκομείο του Άργους.

Συνδικαλιστές και τοπικοί παράγοντες επισημάνουν ότι ο αγώνας αυτός πρέπει να στοχεύει στον πυρήνα του προβλήματος που είναι η πολιτική της συρρίκνωσης και του κλεισίματος νοσοκομείων στα πλαίσια των μνημονιακών δεσμεύσεων. Μια πολιτική που ακολούθησαν η ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ και δεν θίγει η πολιτική της σημερινής κυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ.

Στην κινητοποίηση θα παραβρεθεί αντιπροσωπεία του ΜΕΤΑ Υγειονομικών αποτελούμενη από μέλη του ΓΣ της ΠΟΕΔΗΝ και της ΑΔΕΔΥ. Η αντιπροσωπεία έχει προγραμματίσει να συναντηθεί με το ΔΣ του Σωματείου Εργαζομένων του Νοσοκομείου και στη συνέχεια θα περιοδεύσει σε τμήματα του Νοσοκομείου και θα συνομιλήσει με τους εργαζόμενους.
ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΕΣΤΙΑΣΗΣ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
Κέντρο Βιολογικής Γεωργίας
ΧΡΩΜΑΤΑ ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΓΟΛΙΔΑ