V.STAMATIS
ΗΛΕΚΤΡΙΚΕΣ ΣΥΣΚΕΥΕΣ
ΕΙΔΗ ΣΠΙΤΙΟΥ

Σελίδες

Τρίτη 23 Απριλίου 2019

Οι διακοπές του Πάσχα θέλουν... σινεμά!!!

Ο διακοπές του Πάσχα θέλουν... σινεμά!!!
Δύο ταινίες προσφέρει στο κινηματογραφικό κοινό το cine nafplio:
Εκδικητές: Τελευταία Πράξη
ΣΕ ΠΡΩΤΗ ΠΡΟΒΟΛΗ ΑΠΟ ΤΕΤΑΡΤΗ 23/4 ΕΩΣ ΚΑΙ ΤΕΤΑΡΤΗ 1/5
Μ. Παρασκευή, Μ. Σάββατο, Κυριακή του Πάσχα κλειστά.
Α’ προβολή 5:45 το απόγευμα
Β’ προβολή 9:30 το βράδυ

Η πιο πολυαναμενόμενη ταινία του κινηματογραφικού σύμπαντος της Marvel, η 22η ταινία της σειράς, κλιμακώνει την ιστορία μετά τα καταστροφικά γεγονότα που διαδραματίστηκαν στη μεγάλη εμπορική επιτυχία του Avengers: Infinity War.

ΥΠΟΘΕΣΗ
Οι Εκδικητές έχουν ηττηθεί από τον Thanos, που αφού απέκτησε τους έξι Λίθους της Αιωνιότητας, ολοκλήρωσε το διεστραμμένο του σχέδιο και εξαφάνισε τον μισό ανθρώπινο πληθυσμό, συμπεριλαμβανομένων πολλών Εκδικητών. Οι εναπομείναντες Εκδικητές αντιμετωπίζουν την πιο μεγάλη πρόκληση τους μέχρι σήμερα. Πρέπει να βρουν τη δύναμη να νικήσουν τον Thanos μια για πάντα. 

Ο Γάτος ο φευγάτος
Μεταγλωττισμένη στα ελληνικά
ΑΠΟ ΔΕΥΤΕΡΑ 29/4
ΩΡΑ 3:45 το απόγευμα
εισιτήριο 5 ευρώ

ΥΠΟΘΕΣΗ
Ο Φευγάτος, ένας μικρός γάτος που έχει βαρεθεί να περνάει όλη του τη ζωή κλεισμένος στο διαμέρισμα όπου γεννήθηκε, θέλει να ζήσει ελεύθερος στον αληθινό κόσμο! Ο πατέρας του, ο Παντόφλας, έχοντας ζήσει για ένα διάστημα αδέσποτος και γνωρίζοντας τους κινδύνους που κρύβει το άγνωστο, προσπαθεί να τον αποτρέψει... Μια μέρα, ο Φευγάτος αποφασίζει να φύγει από το σπίτι του για να ανακαλύψει τη «Γατοπία» έναν κόσμο μυθικό, κρυμμένο στον πυθμένα μιας λίμνης! Ένα ταξίδι συναρπαστικό αλλά κι επικίνδυνο ξεκινά τόσο για τον ίδιο όσο και για τον πατέρα του που θα προσπαθήσει με όλες του τις δυνάμεις να σώσει τον μονάκριβο γιο του!
ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΕΣΤΙΑΣΗΣ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
Κέντρο Βιολογικής Γεωργίας
ΧΡΩΜΑΤΑ ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΓΟΛΙΔΑ