V.STAMATIS
ΗΛΕΚΤΡΙΚΕΣ ΣΥΣΚΕΥΕΣ
ΕΙΔΗ ΣΠΙΤΙΟΥ

Σελίδες

Πέμπτη 16 Μαΐου 2019

Η Δ.Ε.Υ.Α. Ναυπλίου προσέφυγε στην δικαιοσύνη για συκοφαντικά δημοσιεύματα

Η Δ.Ε.Υ.Α. Ναυπλίου προσέφυγε στην δικαιοσύνη για συκοφαντικά δημοσιεύματα
 Η Δ.Ε.Υ.Α.Ν. αναγκάστηκε να υποβάλλει μήνυση κατά συγκεκριμένου προσώπου για την κυκλοφορία εντύπων με συκοφαντικό περιεχόμενο στον οικισμό της Αγ. Τριάδας .

Ποιο συγκεκριμένα την 14η/05/2019 έγινε αντιληπτό το γεγονός ότι η κα. Καλύβα Αναστασία, υποψήφια με τον συνδυασμό «Ναύπλιο Πρωτεύουσα ξανά» του κ. Παναγιώτη Αναγνωσταρά, μοίραζε φυλλάδια συκοφαντικού περιεχομένου και με στοιχεία παραπληροφόρησης στον οικισμό της Αγ. Τριάδας σχετικά με την ποιότητα του νερού.

Το γεγονός αυτό έγινε αντιληπτό από τον Πρόεδρο της Τοπικής Κοινότητας καθώς και από άλλους κατοίκους και μάλιστα έγιναν στην κα. Καλύβα σχετικές συστάσεις ώστε να διακοπεί η διαδικασία της παραπληροφόρησης .

Το περιεχόμενο των φυλλαδίων αυτών με ψευδή στοιχεία είχε ως στόχο να δημιουργήσει σύγχυση στους κατοίκους του οικισμού σχετικά με την ποιότητα του νερού.

Παρόλ’ αυτά διαπιστώθηκε ότι την επομένη ημέρα 15/05/2019 καθώς και την μεθεπομένη 16/05/2019 συνέχιζαν να διανέμουν φυλλάδια σε οικίες της Αγ. Τριάδας και του Αργολικού .

Ετσι η Δ.Ε.Υ.Α.Ν. αναγκάστηκε να προβεί σε μήνυση κατά της κυρίας Καλύβα Αναστασίας και κατά παντός ηθικού αυτουργού ώστε να διακοπεί η παραπληροφόρηση και η ταραχή που δημιουργείται στους κατοίκους σχετικά με το πολύτιμο αυτό αγαθό, πηγή ζωής, το νερό.

Ολοκληρώνοντας, τονίζουμε και ξανά ενημερώνουμε τους κατοίκους του οικισμού της Αγ. Τριάδας και ακόμη των οικισμών Παναριτίου, Ανυφίου, Ηραίο, Πλατανίτι και Αργολικό ότι το νερό που παρέχεται από τη Δ.Ε.Υ.Α.Ν. στις βρύσες των καταναλωτών είναι πόσιμο και εντός των ορίων που θέτουν οι σχετικές Υπουργικές Αποφάσεις (Υ.Α. Γ1 (δ) / ΓΠ οικ. 67322/ ΦΕΚ 3282 Β/ 19-9-2017) .

Τέλος, ήδη έχουν ξεκινήσει οι διαδικασίες δημοπράτησης των συμπληρωματικών έργων για την υδροδότηση με πόσιμο νερό και των υπολοίπων οικισμών του τ. Δήμου Μιδέας (Μάνεσι – Πουλακίδα).

Στο site της Δ.Ε.Υ.Α.Ν. είναι αναρτημένες οι αναλύσεις του νερού που πιστοποιούν την καταλληλότητά του, για ανθρώπινη κατανάλωση των προαναφερθέντων οικισμών.

Από τη Δ.Ε.Υ.Α.Ν.

ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΕΣΤΙΑΣΗΣ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
Κέντρο Βιολογικής Γεωργίας
ΧΡΩΜΑΤΑ ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΓΟΛΙΔΑ