ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΕΣΤΙΑΣΗΣ
ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Πέμπτη 13 Ιουνίου 2019

Καυτό διήμερο - Τι καιρό θα κάνει μέχρι και του Αγίου Πνεύματος

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 10:45:00 π.μ. |
Καυτό διήμερο - Τι καιρό θα κάνει μέχρι και  του Αγίου Πνεύματος
 Ζεστός ο καιρός σήμερα, Πέμπτη 13 Ιουνίου με τον υδράργυρο να ανεβαίνει μέχρι τους 37 βαθμούς Κελσίου. Πιθανότητα τοπικών όμβρων στα ηπειρωτικά ορεινά τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες.

Η ορατότητα θα είναι κατά τόπους περιορισμένη στα ηπειρωτικά τις πρωινές ώρες. Ευνοείται η μεταφορά σκόνης στα δυτικά. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί ασθενείς και στο Αιγαίο από βόρειες διευθύνσεις έως 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο. Στα ηπειρωτικά θα φτάσει κατά τόπους τους 36 με 37 βαθμούς.

Τι καιρό θα κάνει το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος

Σάββατο 15-06-2019

Στην ανατολική Μακεδονία και την Θράκη, τα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και από το απόγευμα στα Δωδεκάνησα, νεφώσεις με τοπικές βροχές και στα ηπειρωτικά τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες
μεμονωμένες καταιγίδες.

Στην υπόλοιπη χώρα, αρχικά αίθριος καιρός, βαθμιαία στα ανατολικά και βόρεια κυρίως ηπειρωτικά και τα ορεινά της Κρήτης, θα αναπτυχθούν νεφώσεις και θα εκδηλωθούν τοπικοί όμβροι. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 και στο Αιγαίο 5 με 6 και πρόσκαιρα τις πρωινές ώρες στα νοτιοανατολικά 7 μποφόρ.

Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση κυρίως στα ανατολικά και βόρεια.

Κυριακή 16-06-2019

Λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες κυρίως τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες στα ηπειρωτικά όπου θα εκδηλωθούν τοπικοί όμβροι κυρίως στα κεντρικά και βόρεια ορεινά.

Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 και στο Αιγαίο τοπικά 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή.

Δευτέρα 17-06-2019 και Τρίτη 18-06-2019


Αραιές νεφώσεις που γρήγορα θα πυκνώσουν και στα ηπειρωτικά θα σημειωθούν τοπικοί όμβροι και στα ορεινά σποραδικές καταιγίδες. Στα δυτικά οι άνεμοι θα είναι μεταβλητοί ασθενείς. Στα ανατολικά θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 και πρόσκαιρα στο βόρειο Αιγαίο τοπικά έως 6 μποφόρ.

Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ