ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΕΣΤΙΑΣΗΣ
ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Παρασκευή 5 Ιουλίου 2019

Μαθητές του 1ου Γυμνασίου Ναυπλίου στο São João da Madeira της Πορτογαλίας

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 9:16:00 μ.μ. | |
Μαθητές του 1ου Γυμνασίου Ναυπλίου στο São João da Madeira της Πορτογαλίας
Πέντε μαθητές του 1ου Γυμνασίου Ναυπλίου με συνοδούς εκπαιδευτικούς τον Ε. Κονδύλη και την Α. Κριεμάδη βρέθηκαν την Κυριακή 12 Μαίου 2019 στην Πορτογαλία στο πλαίσιο συνεργασίας με το σχολείο Agrupamento de Escolas Dr. Serafim Leite για το πρόγραμμα Erasmus+ με θέμα τα Μαθηματικά και τη Λογική.
Οι μαθητές μας αυτοί, όπως και από όλα τα σχολεία, είχαν επιλεγεί μετά από γραπτό διαγωνισμό στο σχολείο με θέμα τα Μαθηματικά κια τη Λογική, με θέματα που αποφασίστηκαν όπως και κάθε άλλη φορά από διεθνική επιτροπή όλων των σχολείων εταίρων.
Η Κυριακή ήταν ημέρα περιήγησης στο Πόρτο. Οι ομάδα του σχολείου μας επισκέφτηκε τα σημαντικά αξιοθέατα του Πόρτο: τη Βιβλιοθήκη Lello, τον Πύργο Clerigos, το Μέγαρο του Χρηματιστηρίου (Palácio da Bolsa), το Τελεφερίκ Guindais, τον Σιδηροδρομικό Σταθμό S.Bento, τον Καθεδρικό του Πόρτο.
Η Δευτέρα ήταν η πρώτη ημέρα στο σχολείο του Sao Joao da Madeira. Η υποδοχή ήταν πολύ θερμή! Οι οικοδεσπότες υποδέχθηκαν επίσημα τους φιλοξενούμενους παρουσία του Δημάρχου της πόλης και της Υπεύθυνης εκπαιδευτικών θεμάτων του Δήμου. Οι φιλοξενούμενοι μαθητές παρουσίασαν τις χώρες τους, τα σχολεία τους και τους εαυτούς τους. Έπειτα ακολούθησαν δραστηριότητες και παιχνίδια γνωριμίας για να γνωριστούν καλύτερα οι μαθητές. Το απόγευμα οι μαθητές και οι συνοδοί τους επισκέφτηκαν την ακτή του Ατλαντικού ωκεανού.

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ