V.STAMATIS
ΗΛΕΚΤΡΙΚΕΣ ΣΥΣΚΕΥΕΣ
ΕΙΔΗ ΣΠΙΤΙΟΥ

Σελίδες

Τετάρτη 10 Ιουλίου 2019

Αντίπαλος του Οίακα Ναυπλίου ο Ολυμπιακός - Δηλώνει συμμετοχή στην Α2

Αντίπαλος του Οίακα ο Ολυμπιακός - Δηλώνει συμμετοχή στην Α2
 Η βαθμολογία της Basket League επικυρώθηκε, ο Ολυμπιακός υποβιβάστηκε και τυπικά και πλέον οι «ερυθρόλευκοι» πρέπει να δηλώσουν συμμετοχή στην Α2 μέχρι τις 15/7, για να μπουν στην κλήρωση του νέου πρωταθλήματος.

Στο διοικητικό συμβούλιο του ΕΣΑΚΕ το απόγευμα της Τρίτης (9/7) αποφασίστηκε η επικύρωση της βαθμολογίας του περσινού πρωταθλήματος και ο οριστικός υποβιβασμός του Ολυμπιακού και του Κολοσσού Ρόδου. Ωστόσο, οι Ροδίτες θα συνεχίσουν στην Basket League με το ΑΦΜ του Χολαργού.

Έτσι, οι Πειραιώτες θα μπουν στην κλήρωση του νέου πρωταθλήματος της Α2 Ανδρών μαζί με την Καστορία, την Καρδίτσα, τον Χαρίλαο Τρικούπη, τον Διαγόρα Δρυοπιδέων, τον Ερμή Αγιάς, τον Ιπποκράτη, τον Αμύνα, το Ψυχικό, τον Απόλλωνα Πατρών, τον Κόροιβο, τον Οίακα Ναυπλίου, το Ανατόλια, τη Δάφνη Δαφνίου, την Ελευθερούπολη, αλλά και την ομάδα Χ, δηλαδή εκείνη που θα αντικαταστήσει τον Κολοσσό.

Με βάση την προκήρυξη της ΕΟΚ, οι «ερυθρόλευκοι» θα πρέπει να συμπληρώσουν τη δήλωση συμμετοχής στην Α2 Ανδρών το αργότερο μέχρι τη Δευτέρα 15/7. Το νέο πρωτάθλημα θα αρχίσει στις 5/10, ενώ η κλήρωση έχει οριστεί να γίνει στις 19/8 στο ξενοδοχείο «Divani Caravel».
ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΕΣΤΙΑΣΗΣ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
Κέντρο Βιολογικής Γεωργίας
ΧΡΩΜΑΤΑ ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΓΟΛΙΔΑ