V.STAMATIS
ΗΛΕΚΤΡΙΚΕΣ ΣΥΣΚΕΥΕΣ
ΕΙΔΗ ΣΠΙΤΙΟΥ

Σελίδες

Σάββατο 2 Νοεμβρίου 2019

Αγώνας Ζωής για την μικρή Μιχαέλα που νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση μετά το δυστύχημα στο Κολιάκι

Αγώνας Ζωής για την μικρή Μιχαέλα που νοσηλευεται σε κρίσιμη κατάσταση μετά το τροχαίο στο Κολιάκι
 Αγωνία για τη μικρή Μιχαέλα που νοσηλεύεται από την Δευτέρα 28/10 στη μονάδα εντατικής θεραπείας του νοσοκομείου Παίδων η «Αγία Σοφία».

Πώς συνέβη το τροχαίο – σοκ στην Αργολίδα

Η Μιχαέλα, μαζί με τους γονείς της, είχαν πάει στο χωριό της γιαγιάς της στην Κοιλάδα Ερμιονίδας στην Αργολίδα για το τριήμερο της 28ης Οκτωβρίου. Κανείς όμως δεν περίμενε ότι η εκδρομή της οικογένειας θα κατέληγε σε τραγωδία.

Στις 6:30 το απόγευμα της Δευτέρας και ενώ είχαν πάρει το δρόμο της επιστροφής για Αθήνα, την ώρα που περνούσαν από το χωριό Κολιάκι, ο πατέρας και οδηγός του αυτοκινήτου αποφάσισε να κάνει μια στάση σε ένα φούρνο. Όμως η αριστερή στροφή που έκανε ο 47χρονος στάθηκε μοιραία. Φορτηγό που ερχόταν από το αντίθετο ρεύμα εμβόλισε το αυτοκίνητο του.

Η σύγκρουση ήταν τόσο σφοδρή, που το αυτοκίνητο του έγινε μια άμορφη μάζα σιδερικών, με αποτέλεσμα να βρει τραγικό θάνατο η 51 ετών σύζυγός του και η κορούλα τους να εγκλωβιστεί στα συντρίμια και να τραυματιστεί πολύ σοβαρά.

Η Μιχαέλα είναι αθλήτρια στην γυναικεία ποδοσφαιρική ομάδα της Αθηναϊκής Ένωσης και η Διοίκηση της ομάδας ευαισθητοποιημένη από το τραγικό συμβάν και την κρίσιμη κατάσταση της μικρής εξέδωσε ανακοίνωση για συλλογή χρημάτων και οικονομική ενίσχυση στην οποία αναφέρει:


ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΕΣΤΙΑΣΗΣ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
Κέντρο Βιολογικής Γεωργίας
ΧΡΩΜΑΤΑ ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΓΟΛΙΔΑ