V.STAMATIS
ΗΛΕΚΤΡΙΚΕΣ ΣΥΣΚΕΥΕΣ
ΕΙΔΗ ΣΠΙΤΙΟΥ

Σελίδες

Τρίτη 19 Νοεμβρίου 2019

Διακρίσεις για τον σύλλογο "Ερμής" στους αγώνες τοξοβολίας στο Ναύπλιο

Διακρίσεις για τον σύλλογο "Ερμής" στους αγώνες τοξοβολίας στο Ναύπλιο
Εντυπωσιακά τα αποτελέσματα των πανελληνίων αγώνων τοξοβολίας που έγιναν το περασμένο Σαββατοκύριακο στο Ναύπλιο.

Ο μόλις 10 ετών Παπακωνσταντόπουλος Γιώργος κατέρριψε το πανελλήνιο ρεκόρ στο σύνθετο τόξο παμπαίδων με επίδοση 577/600. Το προηγούμενο ρεκόρ ήταν 565 και δεν είχε καταρριφθεί από το 2016. Ο Παπακωνσταντόπουλος είναι ένας πολλά υποσχόμενος αθλητής αφού διατηρεί τη θέση του στο βάθρο σε όλους τους επισήμους αγώνες και μάλιστα με αξιοσημείωτα σκορ.
Ο Καρβούνης Κώστας κέρδισε το χρυσό μετάλλιο στο σύνθετο τόξο ανδρών ενώ η υψηλή του επίδοση τον ανέβασε στην Α κατηγορία που του επιτρέπει να ανταγωνιστεί τα μεγάλα ονόματα του αθλήματος στο πανελλήνιο πρωτάθλημα που θα γίνει στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας τον Φεβρουάριο.

Η 9χρόνη Σπανοσωτηροπούλου Τέτη που διατηρεί την υψηλότερη επίδοση της χρονιάς κατέκτησε ξανά την πρώτη θέση και το χρυσό μετάλλιο.

Σταθερά στην πρώτη θέση παραμένει και η Τσαβαχίδου Μαρούσα σε έναν αγώνα που κρίθηκε στον 1 πόντο.
Αξιόλογη εμφάνιση έκαναν και η Ζαφειρόπουλου Μαρία που διατήρησε την θέση της στην Α κατηγορία Νεανίδων, αλλά και η Στρεμμένου Έλενα με το χάλκινο μετάλλιο της στο Ολυμπιακό τόξο παγκορασίδων. Γενναία προσπάθεια έκαναν και ο Λυγιδάκης Νίκος που μια αστοχία τον άφησε χωρίς εξοπλισμό και αγωνίστηκε με δανεικό τόξο και η τραυματισμένη Αλεξόπουλου Αναστασία.

Ο προπονητής της ομάδας Μάνθος Στρεμμένος δηλώνει υπερήφανος και το ήθος και την προσπάθεια των αθλητών του και συνεχίζει την εντατική προετοιμασία για το αγώνα πρωταθλήματος .
ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΕΣΤΙΑΣΗΣ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
Κέντρο Βιολογικής Γεωργίας
ΧΡΩΜΑΤΑ ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΓΟΛΙΔΑ