V.STAMATIS
ΗΛΕΚΤΡΙΚΕΣ ΣΥΣΚΕΥΕΣ
ΕΙΔΗ ΣΠΙΤΙΟΥ

Σελίδες

Τετάρτη 11 Δεκεμβρίου 2019

"Η αγέλαστη πολιτεία και οι καλικάτζαροι" από την Παιδική χορωδία ΔΟΠΠΑΤ Δήμου Ναυπλιέων

"Η αγέλαστη πολιτεία και οι καλικάτζαροι" από την Παιδική χορωδία ΔΟΠΠΑΤ Δήμου Ναυπλιέων
Η Παιδική χορωδία ΔΟΠΠΑΤ Δήμου Ναυπλιέων υπό την διεύθυνση του Γιάννη Νικολόπουλου, μετά την άκρως πετυχημένη περσινή της πορεία με αποκορύφωμα την συμμετοχή της στην τραγωδία του Αισχύλου <<Ικέτιδες>> στο αρχαίο θέατρο της Επιδαύρου το καλοκαίρι, ανοίγει φέτος την αυλαία των συναυλιών της στις 27-12-2019 στις 8:00 μμ στην αίθουσα του βουλευτικού στο Ναύπλιο.

Θα παρουσιάσει το έργο των Χάρη & Πάνου Κατσιμίχα << Η αγέλαστη πολιτεία και οι καλικάτζαροι>>

Τη συναυλία διοργανώνει το Χορωδιακό εργαστήρι Ναυπλίου, που θα συμμετάσχει με τη χορωδία του και ο Δήμος Ναυπλιέων και έχει όπως κάθε χρόνο φιλανθρωπικό χαρακτήρα. Θα συγκεντρωθούν συσκευασμένα τρόφιμα 1ης ανάγκης που θα δοθούν στην πύλη πολιτισμού Ναυπλίου και στον ΣΥ.ΚΑ.ΦΙ.ΑΡ η <<ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ>>


Σας καλούμε να στηρίξετε αυτή την προσπάθεια και ταυτόχρονα ελάτε να παρακολουθήσετε μία συναυλία με δύο χορωδίες της πόλης μας που η κάθε μία έχει γράψει και γράφει την δική της ιστορία.

Η παιδική χορωδία δυστυχώς, δεν θα συμμετέχει φέτος ( όπως κάθε χρόνο κάνει) στο άναμμα του δέντρου στις 14-12-2019, λόγω προγραμματισμένης συναυλίας εδώ και αρκετούς μήνες του μαέστρου της εκτός πόλεως την ίδια ημέρα.

Καλές γιορτές να έχετε με υγεία και θα χαρούμε να σας δούμε στις 27-12-2019 στη συναυλία μας.

Ο Μαέστρος της Παιδικής Χορωδίας ΔΟΠΠΑΤ Δήμου Ναυπλιέων
Γιάννης Νικολόπουλος.
ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΕΣΤΙΑΣΗΣ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ
ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ ΠΑΡ΄ΑΡΕΙΩ ΠΑΓΩ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
Κέντρο Βιολογικής Γεωργίας
ΧΡΩΜΑΤΑ ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΓΟΛΙΔΑ