V.STAMATIS
ΗΛΕΚΤΡΙΚΕΣ ΣΥΣΚΕΥΕΣ
ΕΙΔΗ ΣΠΙΤΙΟΥ

Σελίδες

Τρίτη 7 Ιανουαρίου 2020

Τρεις μαθητές του 1ου Λυκείου Άργους στη «16η Ευρωπαϊκή Ολυμπιάδα Επιστημών – EUSO 2020»

Τρεις μαθητές του 1ου Λυκείου Άργους στη «16η Ευρωπαϊκή Ολυμπιάδα Επιστημών – EUSO 2020»
O Τοπικός Μαθητικός Διαγωνισμός, για την επιλογή ομάδων μαθητών που θα συμμετάσχουν στη 16η Ευρωπαϊκή Ολυμπιάδα Επιστημών – EUSO 2020, διεξήχθη με επιτυχία το Σάββατο 14 Δεκεμβρίου 2019 στο Εργαστηριακό Κέντρο Φυσικών Επιστημών (ΕΚΦΕ) Αργολίδας . 

Ο διαγωνισμός διοργανώνεται από την Πανελλήνια Ένωση Υπευθύνων Εργαστηριακών Κέντρων Φυσικών Επιστημών (ΠΑΝΕΚΦΕ) με την έγκριση του Υπουργείου Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων. Σκοπός του είναι η προώθηση της πειραματικής διδασκαλίας των Φυσικών Επιστημών, καθώς και η εξοικείωση των μαθητών με την επιστημονική μεθοδολογία για την επίλυση πραγματικών προβλημάτων από την καθημερινή ζωή. 
Οι μαθητές που συμμετείχαν στη διαδικασία ήταν οι: Κοσμάς Ταξιάρχης, Ντόκου Γεωργία και Γεωργαντά Κλέλια. 

Επέδειξαν άριστη ομαδική συνεργασία καθώς και πολύ καλές επιδόσεις. Στην επιτυχία συνέβαλαν οι καθηγητές του Λυκείου μας ,-Καλογερόπουλος Ν. Μάλλιος Π. και Κουκουμάνου Μ.- που εκπαίδευσαν και καθοδήγησαν τους μαθητές τους και που εκτός ωραρίου εργασίας και χωρίς κανένα οικονομικό ή άλλο όφελος εργάστηκαν για την επιτυχία του εγχειρήματος. 
Ευχόμαστε και ελπίζουμε αυτή η συμμετοχή του Λυκείου μας φέτος στη «16η Ευρωπαϊκή Ολυμπιάδα Επιστημών – EUSO 2020» να σηματοδοτεί τις επόμενες χρονιές όλο και μεγαλύτερες επιτυχίες.

H Δ/ΝΤΡΙΑ του 1ου ΛΥΚΕΙΟΥ ΑΡΓΟΥΣ 
ΛΕΝΑ ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΙΟΥ
ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΕΣΤΙΑΣΗΣ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
Κέντρο Βιολογικής Γεωργίας
ΧΡΩΜΑΤΑ ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΓΟΛΙΔΑ