V.STAMATIS
ΗΛΕΚΤΡΙΚΕΣ ΣΥΣΚΕΥΕΣ
ΕΙΔΗ ΣΠΙΤΙΟΥ

Σελίδες

Τρίτη 14 Ιανουαρίου 2020

Κόλαση από τοξικό νέφος της πυρκαγιάς σε εργοστάσιο ανακύκλωσης στην Κορινθία (βίντεο drone)

Κόλαση από τοξικό νέφος της πυρκαγιάς στην Κορινθία
Μεγάλη φωτιά έχει ξεσπάσει από τις πρώτες πρωινές ώρες στην περιοχή του ΚΔΑΥ Μπολατίου. Ο καπνός πυκνός έχει καλύψει όλη την περιοχή της Βόχας, ακόμη και της Κορίνθου.



Στην περιοχή έχει σπεύσει μεγάλος αριθμός πυροσβεστικών οχημάτων μεγάλης χωρητικότητας (10 τόνων και άνω) από Αθήνα, Σπάρτη και άλλα πυροσβεστικά τμήματα με μια αγωνιώδη και υπεράνθρωπη προσπάθεια, κατ’αρχήν να κρατηθεί η φωτιά σε σταθερό κλοιό και να μην επεκταθεί στο σύνολο των εγκαταστάσεων του ΚΔΑΥ.

Επίσης σε άμεση κινητοποίηση τέθηκε ο δημοτικός μηχανισμός του δήμου Βέλου-Βόχας, ο οποίος με τη συνδρομή των γειτονικών δήμων Κορινθίων και Σικυωνίων έχουν σπεύσει στην περιοχή με οχήματα, υδροφόρες και τσάπες σε μια προσπάθεια να περιοριστεί η φωτιά. Ο δήμαρχος Αννίβας Παπακυριάκος και οι αντιδήμαρχοι επί ποδός από την πρώτη στιγμή προσπαθούν να κάνουν ό,τι είναι δυνατόν να μετριαστεί καταστροφή.

Ωστόσο, το έργο των συνεργείων είναι εξαιρετικά δύσκολο διότι η φωτιά είναι δύσβατο σημείο και είναι πολύ δύσκολη η προσέγγιση.

Ας ευχηθούμε να περιοριστεί όσο το δυνατόν συντομότερα.

Το τοξικό νέφος που απλώθηκε στον ουρανό πάνω από την Κορινθία, λόγω της πυρκαγιάς που εκδηλώθηκε , καταγράφει σε βίντεο από ψηλά η ομάδα Up Stories.
ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΕΣΤΙΑΣΗΣ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
Κέντρο Βιολογικής Γεωργίας
ΧΡΩΜΑΤΑ ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΓΟΛΙΔΑ