V.STAMATIS
ΗΛΕΚΤΡΙΚΕΣ ΣΥΣΚΕΥΕΣ
ΕΙΔΗ ΣΠΙΤΙΟΥ

Σελίδες

Παρασκευή 20 Μαρτίου 2020

Έναρξη λειτουργίας τηλεφωνικών γραμμών βοήθειας στα ΚΕΣΥ Πελοποννήσου

Έναρξη λειτουργίας τηλεφωνικών γραμμών βοήθειας στα ΚΕΣΥ Πελοποννήσου
Ανακοινώνεται ότι, σε κάθε Κέντρο Εκπαιδευτικής και Συμβουλευτικής Υποστήριξης (Κ.Ε.Σ.Υ.) της ΠΔΕ Πελοποννήσου, λειτουργεί Τηλεφωνική Γραμμή Βοήθειας, από τις 8:00 έως τις 14:00 κάθε εργάσιμης μέρας, στην οποία θα μπορούν να απευθύνονται γονείς, κηδεμόνες ή μαθητές/τριες (εφόσον είναι ενήλικοι/ες), που είτε έχουν αξιολογηθεί, είτε απευθύνονται προς τo Κ.Ε.Σ.Υ. για πρώτη φορά, για να αναζητήσουν συμβουλευτική και ψυχολογική υποστήριξη ή συμβουλευτική στον Επαγγελματικό Προσανατολισμό.

Επιπλέον, οι γονείς, κηδεμόνες ή μαθητές/τριες θα μπορούν να απευθύνονται στο Κ.Ε.Σ.Υ. της περιοχής τους και μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου. Το αρμόδιο Κ.Ε.Σ.Υ. θα λαμβάνει τα μηνύματα και θα επικοινωνεί με τον/ην αποστολέα ώστε να παράσχει την κατάλληλη υποστήριξη αξιοποιώντας τρόπους άμεσης ή έμμεσης υποστήριξης, ηλεκτρονικά (skype ή email) ή με τηλεφωνική επικοινωνία.

Σε κάθε Κ.Ε.Σ.Υ. θα τηρείται, με ευθύνη του/της Προϊσταμένου/ης, Βιβλίο Καταγραφής όλων των επικοινωνιών χωρίς να αναφέρονται τα στοιχεία των γονέων, κηδεμόνων και μαθητών/τριών, που θα προσφεύγουν για συμβουλευτική και ψυχολογική υποστήριξη ή συμβουλευτική στον Επαγγελματικό Προσανατολισμό, έτσι ώστε να υπάρχει απόλυτη προστασία των προσωπικών τους δεδομένων.

Αναλυτικά η ηλεκτρονική διεύθυνση (e-mail) και το τηλέφωνο κάθε Κ.Ε.Σ.Υ. έχουν αναρτηθεί στην ιστοσελίδα της ΠΔΕ Πελοποννήσου http://pelop.pde.sch.gr

Συγκεκριμένα:

ΚΕΣΥ ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ
2752096065
mail@kesy.arg.sch.gr

ΚΕΣΥ ΑΡΚΑΔΙΑΣ
2710221575
mail@kesy.ark.sch.gr

ΚΕΣΥ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ
2741074754
mail@kesy.kor.sch.gr

ΚΕΣΥ ΛΑΚΩΝΙΑΣ
2731363380
mail@kesy.lak.sch.gr

ΚΕΣΥ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ
2721361228
mail@kesy.mes.sch.gr
ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΕΣΤΙΑΣΗΣ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
Κέντρο Βιολογικής Γεωργίας
ΧΡΩΜΑΤΑ ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΓΟΛΙΔΑ