V.STAMATIS
ΗΛΕΚΤΡΙΚΕΣ ΣΥΣΚΕΥΕΣ
ΕΙΔΗ ΣΠΙΤΙΟΥ

Σελίδες

Τρίτη 3 Μαρτίου 2020

Τι είπε ο Κ. Μάκαρης για την δωρεά στην εθνοφρουρά της Λέρου (βίντεο)

Τι είπε ο Κ. Μάκαρης για την δωρεά στην εθνοφρουρά της Λέρου (βίντεο)
Με πρωτοβουλία του Γενικού Διευθυντή της Euroins Ελλάδος  κ. Κωνσταντίνου Μάκαρη προωθούνται στην τοπική μονάδα της Εθνοφρουράς της Λέρου γιλέκα μάχης, κιάλια νυκτερινής όρασης, αορτήρες όπλων, ωτοασπίδες, επιγονατίδες και επιαγκωνίδες.

Ο κύριος Μάκαρης βρέθηκε το πρωί της Τρίτης στο Δημαρχείο Άργους Μυκηνών όπου παραχωρησε συνεντευξη τύπου για το θέμα.

"Η πίστη της εταιρείας στις Ειδικές Δυνάμεις της χώρας μας, τον Στρατό, το Λιμενικό και την Αστυνομία αποδεικνύεται εδώ και χρόνια με συνεχείς δωρεές τόσο σε εξοπλισμό όσο και στην κατασκευή απαραίτητων υποδομών. 

Και στην παρούσα συγκυρία θα ανταποκριθούμε με πλήρη συναίσθηση της ευθύνης που μας επιφορτίζει το καθήκον, μέσα από το πρόγραμμα Εταιρικής Υπευθυνότητας της εταιρείας μας. Θα σταθούμε αρωγοί καλύπτοντας όσες περισσότερες ανάγκες προκύψουν στον δύσκολο δρόμο που έχει η χώρα μας μπροστά της.

Στο ίδιο πλαίσιο, ο στρατηγικός μας σχεδιασμός περιλαμβάνει πολλές ακόμη ενέργειες σε συνεργασία με τις Αρχές, που θα μας βρίσκουν στην πρώτη γραμμή έμπρακτης συμπαράστασης και θα ανακοινώνονται τις επόμενες ημέρες, σταδιακά. Καλούμε όλες τις ασφαλιστικές εταιρείες και τους επιχειρηματίες που αναπτύσσονται στην Ελλάδα να συμμετέχουν ενεργά δείχνοντας έτσι ότι η Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη είναι έργο ουσίας!" τόνισε μεταξύ άλλων ο Κωνσταντίνος Μάκαρης.
ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΕΣΤΙΑΣΗΣ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
Κέντρο Βιολογικής Γεωργίας
ΧΡΩΜΑΤΑ ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΓΟΛΙΔΑ