Πολλοί άνθρωποι στη νηστεία του Πάσχα δεν τρώνε ούτε λάδι γι' αυτό είπα να σας δείξω την πιο νόστιμη συνταγή για Σιμιγδαλένιο Χαλβά που υπάρχει και μάλιστα χωρίς λάδι.
Υλικά (Ingredients):
-1.5 λίτρο νερό (1.5 liter water)
-150 γρ. φρέσκος χυμός πορτοκάλι (150 g fresh orange juice)
-370 γρ. ζάχαρη (370 g sugar) -250 γρ. σιμιγδάλι χονδρό (250 g coarse semolina)
-1 βανιλίνη (1 vanillin) -κανέλα (cinnamon)
-αμύγδαλο φιλέ (almond fillet)
Κάντε Εγγραφή στο Youtube: https://bit.ly/2jxJytO
Ακολουθήστε με στο Facebook: https://bit.ly/2FfUQfq
Ακολουθήστε με στο Instagram: https://bit.ly/2RuM3Nn