Δειλά δειλά, όπως αναφέρουν οι κρεοπώλες στην περιοχή του Ναυπλίου ξεκίνησαν οι πρώτες παραγγελίες του κόσμου κυρίως αμνοεριφίων για το Πάσχα.
Μέχρι στιγμής οι παραγγελίες στην Αργολίδα για αρνιά και κατσίκια είναι λίγες και περισσότερο οι καταναλωτές διερευνούν την αγορά, αλλά τις επόμενες ημέρες η ζήτηση αναμένεται να αυξηθεί καθώς τώρα ξεκινάει το ενδιαφέρον του αγοραστικού κοινού.
Οι τιμές ανά κιλό μέχρι αυτή την ώρα για το αρνί και το κατσίκι δεν έχουν οριστικοποιηθεί καθώς μεγάλο ρόλο στην τελική τιμή θα παίξει ο όγκος των παραγγελιών που θα είναι και καθοριστικός στην διαμόρφωσή της.
Πάντως οι κρεοπώλες από την μέχρι τώρα ζήτηση διαπιστώνουν πως όλο και περισσότεροι στρέφονται στο να μην σουβλίσουν και το παραδοσιακό αρνί του Πάσχα να ψηθεί στον φούρνο.
Μέχρι στιγμής οι παραγγελίες στην Αργολίδα για αρνιά και κατσίκια είναι λίγες και περισσότερο οι καταναλωτές διερευνούν την αγορά, αλλά τις επόμενες ημέρες η ζήτηση αναμένεται να αυξηθεί καθώς τώρα ξεκινάει το ενδιαφέρον του αγοραστικού κοινού.
Οι τιμές ανά κιλό μέχρι αυτή την ώρα για το αρνί και το κατσίκι δεν έχουν οριστικοποιηθεί καθώς μεγάλο ρόλο στην τελική τιμή θα παίξει ο όγκος των παραγγελιών που θα είναι και καθοριστικός στην διαμόρφωσή της.
Πάντως οι κρεοπώλες από την μέχρι τώρα ζήτηση διαπιστώνουν πως όλο και περισσότεροι στρέφονται στο να μην σουβλίσουν και το παραδοσιακό αρνί του Πάσχα να ψηθεί στον φούρνο.