V.STAMATIS
ΗΛΕΚΤΡΙΚΕΣ ΣΥΣΚΕΥΕΣ
ΕΙΔΗ ΣΠΙΤΙΟΥ

Σελίδες

Τετάρτη 24 Ιουνίου 2020

Σύντομες ειδήσεις από την Πελοπόννησο

Σύντομες ειδήσεις από την Πελοπόννησο
Ιδρύεται νέο ΕΠΑΛ στο Δήμο Γορτυνίας με έδρα την Στεμνίτσα και με ειδικότητες, Διοίκηση Επιχειρήσεων και εφαρμοσμένων τεχνών.

-Με 20 καινούργια ασθενοφόρα θα ενισχυθεί η περιφέρεια Πελοποννήσου το επόμενο χρονικό διάστημα.

-Την διακήρυξη για κτίριο στην Τρίπολη που θα στεγάσει τις υπηρεσίες της Περιφέρειας Πελοποννήσου, ενέκρινε η οικονομική επιτροπή και μάλιστα ομόφωνα.

-Οι εξελίξεις στην εκπαίδευση, οι θέσεις του ΚΚΕ, είναι το θέμα ημερίδας που θα γίνει την ερχόμενη Δευτέρα στην Καλαμάτα.

-Δεν θα λειτουργήσουν φέτος οι κατασκηνώσεις της Ταϋγέτης με απόφαση της Ι. Μητρόπολης Μονεμβασίας και Σπάρτης λόγω της Πανδημίας του Covid-19.

-Σεισμική δόνηση μεγέθους 3,7 R ταρακούνησε την Κορινθία με επίκεντρο τις Αλκυονίδες.

-Ξεκίνησε η επαναλειτουργία των Σπηλαίων Διρού Μάνης Λακωνίας. Έχουν ληφθεί όλα τα απαραίτητα μέτρα προστασίας για τον Covid-19.

-Πολιτιστική Διαδρομή  ένα ταξίδι από τις αρχαίες στις σύγχρονες πόλεις, προτείνει το Διάζωμα. Η πολιτιστική αυτή διαδρομή είναι μία πολυεπίπεδη πολιτιστική πρόταση Τουρισμού για την Περιφέρεια Πελοποννήσου , που θα περιλαμβάνει 8 αστικά κέντρα.

-Την Κόρινθο, το Άργος, τη Νεμέα, την Τρίπολη, τη Μεγαλόπολη ,Τη Μεσσήνη , τη Σπάρτη και την Πύλο, με μία διαχρονική ιστορική και πολιτιστική συνέχεια και θα επιχειρήσει να αναδείξει τα μοναδικά πολιτιστικά μνημεία της Πελοποννήσου.
ΝΕΥΡΟΧΕΙΡΟΥΡΓΟΣ
ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΕΣΤΙΑΣΗΣ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
Κέντρο Βιολογικής Γεωργίας
ΧΡΩΜΑΤΑ ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΓΟΛΙΔΑ