V.STAMATIS
ΗΛΕΚΤΡΙΚΕΣ ΣΥΣΚΕΥΕΣ
ΕΙΔΗ ΣΠΙΤΙΟΥ

Σελίδες

Δευτέρα 6 Ιουλίου 2020

Επισκέψεις σε δομές υγείας της Αργολίδας από κλιμάκιο του Τμήματος Υγείας του ΣΥΡΙΖΑ (βίντεο)

Επισκέψεις σε δομές υγείας της Αργολίδας από κλιμάκιο του Τμήματος Υγείας του ΣΥΡΙΖΑ (βίντεο)
Αντιπροσωπεία του Τμήματος Υγείας του ΣΥΡΙΖΑ - Προοδευτική Συμμαχία με επικεφαλής τον Ανδρέα Ξανθό ( πρώην Υπουργό και νυν Τομεάρχη Υγείας του κόμματος ),τον Σταμάτη Βαρδαρό (πρώην γ.γ. Πρωτοβάθμιας Φροντίδας και νυν Επιστ/νικό Συντονιστή Τομέα Υγείας της Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ ) συνοδευόμενοι από τον Βουλευτή Αργολίδας Γιάννη Γκιόλα και στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ στην Αργολίδα πραγματοποιεί σήμερα Δευτέρα 6 Ιουλίου περιοδεία στις Υγειονομικές μονάδες της Αργολίδας.

Στη διάρκεια της περιοδείας η αντιπροσωπεία είχε σειρά συναντήσεων με εκπροσώπους των Διοικήσεων, των Σωματείων των Εργαζομένων,των Μονάδων Υγείας και φορέων του τομέα της Υγείας στο Νομό μας.
Η περιοδεία ξεκίνησε  με 2 κλιμάκια  με τις συναντήσεις στο Νοσοκομείο Αργους και το Κέντρο Υγείας Άργους, στο Νοσοκομείο και το Κέντρο Υγείας Ναυπλίου και το απόγευμα θα καταλήξει στα Κέντρα Υγείας του Λυγουριού ( 6 μμ ) και του Κρανιδίου ( 6.30 μμ ), ενώ το κλιμάκιο συνοδεύουν οι πολιτευτές του ΣΥΡΙΖΑ στην Αργολίδα Γιώργος Γαβρήλος και Πάνος Νικολαράκος.
Σκοπός των συναντήσεων είναι η συζήτηση της κατάστασης της Υγειονομικής περίθαλψης στην Αργολίδα στις συνθήκες της υγειονομικής κρίσης, και η αμφίδρομη ανταλλαγή απόψεων και πληροφόρησης πάνω στά φλέγοντα προβλήματα του τομέα και τις σχετικές προτάσεις που διαμορφώνει ο ΣΥΡΙΖΑ - Προοδευτική Συμμαχία.

Δηλώσεις στην κάμερα των Αργολικών Ειδήσεων έκανε ο πρώην Υπουργός και νυν Τομεάρχης Υγείας του κόμματος του ΣΥΡΙΖΑ Ανδρέας Ξανθός από το Νοσοκομείο Ναυπλίου όπου τους υποδέχθηκε ο Διοικητής του Νοσοκομείου Θοδωρής Βασιλόπουλος: 
ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΕΣΤΙΑΣΗΣ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
Κέντρο Βιολογικής Γεωργίας
ΧΡΩΜΑΤΑ ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΓΟΛΙΔΑ