V.STAMATIS
ΗΛΕΚΤΡΙΚΕΣ ΣΥΣΚΕΥΕΣ
ΕΙΔΗ ΣΠΙΤΙΟΥ

Σελίδες

Σάββατο 22 Αυγούστου 2020

Λακωνία: Με δύο μέτωπα η πυρκαγιά στην Ανατολική Μάνη

Λακωνία: Με δύο μέτωπα η πυρκαγιά  στην Ανατολική Μάνη
Σε εξέλιξη παραμένει η φωτιά, που ξέσπασε μετά το μεσημέρι του Σαββάτου 22/8, σε δασική περιοχή στην Ανατολική Μάνη, η οποία κινείται σε δύο μέτωπα, χωρίς ωστόσο να απειλούνται κατοικημένες περιοχές.

Για καθαρά προληπτικούς λόγους και μετά από εισήγηση της Πυροσβεστικής, οι κάτοικοι των οικισμών Βάχος, Γέρμα και Δροσοπηγή απομακρύνθηκαν από τα σπίτια τους, με δικά τους μέσα, ενώ έχει διακοπεί η οδική επικοινωνία Αρεόπολης- Γυθείου, λόγω της φωτιάς και η κυκλοφορία των οχημάτων διεξάγεται μέσω παρακαμπτηρίων οδών.

Λίγο μετά τις 5μμ το απόγευμα του Σαββάτου 22/8 η Πυροσβεστική ανακοίνωσε ότι: «Ενισχύονται οι δυνάμεις στη δασική πυρκαγιά στην περιοχή Λαγκαδά του Δήμου Ανατολικής Μάνης Λακωνίας. Επιχειρούν 103 πυροσβέστες με 7 ομάδες πεζοπόρων τμημάτων, 24 οχήματα, 8 Ε/Π και 7 Α/Φ. Συνδράμουν υδροφόρες ΟΤΑ».

Με εντολή του Αρχηγού του Πυροσβεστικού Σώματος κλιμάκιο της Διεύθυνσης Αντιμετώπισης Εγκλημάτων Εμπρησμού μεταβαίνει στην περιοχή, προκειμένου να διερευνήσει τα αίτια της πυρκαγιάς.

Για πυρκαγιά που εκδηλώθηκε σε αποθήκη λιπασμάτων στην Τανάγρα Βοιωτίας, ειδοποιήθηκε η Υπηρεσία μας, κατά τις μεσημεριανές ώρες, της Παρασκευής 21/8. Στο έργο της κατάσβεσης έλαβαν μέρος 22 πυροσβεστικοί υπάλληλοι με 11 οχήματα. Από την πυρκαγιά προκλήθηκαν σοβαρές υλικές ζημιές στην αποθήκη.

Πυρκαγιά εκδηλώθηκε κατά τις απογευματινές ώρες της Παρασκευής 21/8, σε αποθηκευτικό χώρο εργοστασίου ξυλείας, στη Δ.Ε. Μακρυχωρίου του δήμου Τεμπών Λάρισας. Στην κατάσβεση της πυρκαγιάς συμμετείχαν δεκαέξι πυροσβεστικοί υπάλληλοι με επτά οχήματα, ενώ από την πυρκαγιά προκλήθηκαν σοβαρές υλικές ζημιές.
ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΕΣΤΙΑΣΗΣ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
Κέντρο Βιολογικής Γεωργίας
ΧΡΩΜΑΤΑ ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΓΟΛΙΔΑ