ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΕΣΤΙΑΣΗΣ
ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ
ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΑΝΑΠΤΥΞΗ

Σάββατο 8 Αυγούστου 2020

Ο Θεατρικός Όμιλος Ερμιονίδας διοργανωνει ακόμα ένα θεατρικό καλοκαίρι στην Ερμιονίδα

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 7:51:00 μ.μ. |
Ο Θεατρικός Όμιλος Ερμιονίδας διοργανωνει ακόμα ένα θεατρικό καλοκαίρι στην Ερμιονίδα

7o ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΘEATΡOY «ΕΡΜΗΝΕΙΕΣ ΣΤΗΝ ΕΡΜΙΟΝΙΔΑ» στο Θέατρο ARTίκι στο Κρανίδι, 13-30/8/2020

ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΟ ΣΤΗ ΜΝΗΜΗ ΤΗΣ ΜΑΡΑΪΚΕ ΗΛΙΟΥ ΝΤΕ ΚΟΝΙΝΓΚ

Έναρξη: Πέμπτη 13 Αυγούστου, 21.00 - Mουσική Βραδιά με τον Λόλεκ (Γιάννη Αναγνωστάτο) - Είσοδος 10€

Προπώληση εισιτηρίων: MINI MARKET TΣATΣAΡOY KΡANIΔI – KATAΣTHMA OIKOSHMO ΠΟΡΤΟ ΧΕΛΙ – KAΦEKOΠTEION COFFΕΕ DROPS ΕΡΜΙΟΝΗ

Πληροφορίες και κρατήσεις θέσεων: 698 698 2224.

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι ο Θεατρικός Όμιλος Ερμιονίδας εναρμονίζεται πλήρως με τις οδηγίες για την λειτουργία υπαίθριων αμφιθεάτρων και διαχείρισης κοινού στο πλαίσιο των μέτρων προφύλαξης κατά της εξάπλωσης του covid-19 που εξέδωσε το Υπουργείο Υγείας, προκειμένου να είναι ασφαλής η διεξαγωγή των εκδηλώσεων τόσο για το κοινό, όσο και για τα μέλη του Θ.Ο.Ε. και τους συμμετέχοντες στο Φεστιβάλ. Αναλυτικές οδηγίες θα βρείτε στο προφίλ του Θεατρικού Ομίλου Ερμιονίδας στο facebook στον σύνδεσμο https://www.facebook.com/profile.php?id=100009241405100

Λόγω των ιδιαίτερων φετινών συνθηκών και του περιορισμένου αριθμού θέσεων, είναι απαραίτητη η προαγορά εισιτηρίων.

Όλες οι εκδηλώσεις του 7ου Φεστιβάλ θα διεξαχθούν στον Πολυχώρο Πολιτισμού ARTίκι Μαράϊκε Ηλιού Ντε Κόνινγκ στον περιφερειακό δρόμο Κρανιδίου-Ερμιόνης, ώρα 21.00.

Μετά την πρόσφατη επιτυχημένη παρουσίαση της ετήσιας παραγωγής του γύρω από το αρχαία δράμα, «Ηλέκτρα» του Σοφοκλή, ο Θεατρικός Όμιλος Ερμιονίδας (Θ.Ο.Ε.) με ιδιαίτερη χαρά ενημερώνει το κοινό του και τους επισκέπτες της Ερμιονίδας για τη διεξαγωγή, και φέτος, από τις 13 έως τις 30 Αυγούστου, του 7ου Φεστιβάλ Θεάτρου «Ερμηνείες στην Ερμιονίδα», που πραγματοποιεί κάθε καλοκαίρι με συνδιοργανωτές το Δήμο Ερμιονίδας και την Π.Ε. Αργολίδας της Περιφέρειας Πελοποννήσου.

Πρόκειται για την αναμφισβήτητα καθιερωμένη κορυφαία πολιτιστική διοργάνωση στην Ερμιονίδα, με διοργανωτή τον Θ.Ο.Ε. και με την επιμέλεια και άγρυπνη καθοδήγηση του εμπνευστή του, καθηγητή κ. Κώστα Γεωργουσόπουλου, που εγκαινιάστηκε τον Σεπτέμβριο του 2014 και έχει ήδη πλέον εξελιχθεί σε θεσμό, έχοντας συγκεντρώσει επίλεκτες αθηναϊκές παραστάσεις και τα μεγαλύτερα ονόματα του ελληνικού θεάτρου μέσα στο διάστημα της καλοκαιρινής περιόδου.

Στόχος του Φεστιβάλ είναι να συμβάλει στην προώθηση του θεάτρου στην ελληνική περιφέρεια και συγκεκριμένα στην όμορφη Ερμιονίδα μας, καθώς και στην τόνωση της τουριστικής της ανάπτυξης, προωθώντας την καλλιέργεια και τη διάδοση του πολιτισμού. Το φετινό, 7ο Φεστιβάλ καινοτομεί, καθώς, εκτός των καθιερωμένων εξαιρετικών επαγγελματικών παραστάσεων, περιλαμβάνει την προβολή μίας ταινίας ντοκυμαντέρ του βραβευμένου σκηνοθέτη Γιώργου Ζέρβα αφιερωμένο στο Πολίτικο Σμυρνέϊκο τραγούδι (είσοδος 5€), αλλά και την πρώτη παρουσίαση της θεσμικής συνεργασίας του Θ.Ο.Ε. με το Τμήμα Θεατρικών Σπουδών του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου, γύρω από θέματα θεάτρου και κοινωνίας (είσοδος ελεύθερη), με τη φιλική συμμετοχή του δημοφιλούς ηθοποιού Αναστάση Ροϊλού.

Με τις θερμές ευχαριστίες όλων των Μελών του Θ.Ο.Ε. για τη συνεχή παρουσία σας στις δραστηριότητές του, σας περιμένουμε στην υπαίθρια σκηνή του Πολυχώρου ARTίκι Μαράικε Ηλιού ντε Κόνινγκ για ένα πολύ ενδιαφέρον πολιτιστικό καλοκαίρι.

Χαιρετισμός του Δημήτρη Ι. Σίδερη, Προέδρου του Θεατρικού Ομίλου Ερμιονίδας και της Οργανωτικής Επιτροπής του Φεστιβάλ “Ερμηνείες στην Ερμιονίδα”

‘’Ηρθανε νύχτες και βροχές και χειμωνιάσαν οι ψυχές

και στο βαθύ το σκοτάδι έχει σταθεί ένα παιδί να ζεσταθεί…»

Νίκος Γκάτσος (από το τραγούδι “Πάει ο καιρός”).

Ζούμε “άχαρες μικρές ζωές…”. Οι καιροί που ζούμε είναι δύσκολοι και αναμένονται να γίνουν δυσκολότεροι. Οι ψυχές των ανθρώπων χειμώνιασαν και το σκοτάδι που διαπερνά όλες τις εκφάνσεις του προσωπικού και του δημόσιου βίου μας είναι βαθύ. Μονάχη μας καταφυγή η τέχνη. Η τέχνη που αναγεννά, η τέχνη που μετουσιώνει και λυτρώνει. Η τέχνη που τελικά δικαιώνει κάθε ανθρώπινη ύπαρξη και φωτίζει όλα τα υπαρξιακά μας σκοτάδια. Πιστοί στις αρχές μας και παρά τις δυσκολίες, που συνηγορούσαν στο να μη γίνει φέτος το Φεστιβάλ “Ερμηνείες στην Ερμιονίδα”, εμείς αθεράπευτα ρομαντικοί και δεμένοι στο άρμα της τέχνης που δεσμευτήκαμε να υπηρετήσουμε και να προσφέρουμε στον τόπο μας, σας παρουσιάζουμε το φετινό 7ο Φεστιβάλ Θεάτρου “Ερμηνείες στην Ερμιονίδα”, με ένα πρόγραμμα συμπυκνωμένο, αλλά καθόλου υπολειπόμενο σε ποιότητα.

Πιστοί επίσης στο ραντεβού μας με το αρχαίο δράμα, ανεβάζουμε φέτος τη Σοφόκλεια Ηλέκτρα, που την αφιερώνουμε στον μεγάλο του Θεάτρου μας κ. Κώστα Γεωργουσόπουλο, στον άνθρωπο που την πρωτοπαρουσίασε στον τόπο μας το καλοκαίρι του 1968, βαπτίζοντας τους μαθητές του και την τότε κοινωνία στα νάματα του αρχαίου λόγου. Η τιμητική βραδιά από τους μαθητές του, γι αυτή την προ μισού αιώνα παράσταση, το Μάιο του 2014, στάθηκε η αφορμή να γνωριστούμε και πιάνοντας ο ίδιος το νήμα από το 1968 που το είχε αφήσει, προσέφερε ως αντίδωρο στην περιοχή μας το φεστιβάλ, θεσμό πλέον, “Ερμηνείες στην Ερμιονίδα”, έχοντας και την καλλιτεχνική του εποπτεία. Αυτή η γνωριμία μας, εξαιτίας της τότε παράστασης, στάθηκε η αφορμή για τα μέλη του Θ.Ο.Ε. γνωρίζοντάς τον βαθύτερα, να τον έχουμε σημείο αναφοράς, αρωγό και μεγάλο στήριγμα σε όλα μας τα καλλιτεχνικά ανοίγματα. Το ευχαριστώ σ’ αυτόν τον άνθρωπο δεν αποδίδεται με λόγια. Αποδεικνύεται έμπρακτα με τον τρόπο που μόνο αυτός γνωρίζει: τη θεατρική πράξη. Μονάχα δίνοντας πνοή στα λόγια των τραγικών, μέσα από τις μεταφράσεις του που ευγενικά μας παραχωρεί δωρεάν, μονάχα παίζοντας πολύ και καλό θέατρο, μπορούμε να του προσφέρουμε μικρή αντίχαρη στη μεγάλη χάρη της αναγνώρισης και της τιμής με την οποία μας περιβάλει.

Κλείνοντας στην κατήφεια των καιρών που ζούμε, προστίθεται η θλίψη από την απώλεια της γλυκιάς μας κ. Μαράικε Ηλιού Ντε Κόινγκ , που συμπληρώνει ένα χρόνο απουσίας. Ένα χρόνο ουσιαστικής έλλειψης της χάριτος και της ομορφιάς που εμπεριείχε αυτή η ανεπανάληπτη παρουσία. Μας πληγώνει η απουσία της, αλλά παράλληλα μας ενδυναμώνει η βούλησή της να στηρίξει τον Όμιλό μας. Τι κι αν λείπει η ίδια, η επιθυμία της πλανάται στον αέρα σαν ευλογία. Δεν έχουμε κανένα περιθώριο και καμιά άλλη επιλογή, από το να συνεχίσουμε αυτό που ξεκινήσαμε μαζί.

Ακόμα ακούω τη φωνή της: “Δημήτρη, τράβα μπροστά…”

Χαιρετισμός του Κώστα Γεωργουσόπουλου, Καλλιτεχνική εποπτεία του Φεστιβάλ Θεάτρου“Ερμηνείες στην Ερμιονίδα”, Ιούλιος 2020

Αγαπητοί Φίλοι,

Οι “Ερμηνείες στην Ερμιονίδα” ξεκίνησαν εδώ και χρόνια, με έμπνευση του ρέκτη δασκάλου και εγνωσμένου θεατρολόγου Δημήτρη Σίδερη, και έγιναν θεσμός της περιοχής, με υψηλή πάντα ποιότητα και πνευματικούς στόχους.

Θεωρήσαμε πως θα ήταν προδοσία να το βάλουμε φέτος στα πόδια, εξαιτίας της πανδημίας που μας θέρισε.

Συρρικνωμένος σε συμμετοχές, αλλά πάντα ουσιαστικός, ο τοπικός αυτός θεσμός, με πανελλήνια αναγνώριση, φέτος αφιερώνεται στη μνήμη της Μαράϊκε Ηλιού–Ντε Κόνινγκ, που τον στήριζε και υλικά και ηθικά, και είναι τραυματική και γι’ αυτό η φετινή διοργάνωση, αφού θα λείπει από τις εκδηλώσεις μας η θερμή και γενναιόδωρη παρουσία της.

Αδυνατώντας φέτος, για ευνόητους λόγους, να παραστώ, εύχομαι καλή απόλαυση και κουράγιο, ώστε του χρόνου να επανέλθουμε με πρίμα τα πανιά._

Ακολουθεί αναλυτικά το Πρόγραμμα του 7ου Φεστιβάλ Θεάτρου «Ερμηνείες στην Ερμιονίδα» και η αφίσα.
13/8 Συναυλία Έναρξης. Μουσική Βραδιά με το Λόλεκ (Γιάννη Αναγνωστάτο)


16/8“Θέατρο και Κοινωνία: με το βλέμμα στις Tοπικές Kοινωνίες” Παρουσίαση Τόμου Πρακτικών Διημερίδας (Ιούνιος 2019).

Ο Θ.Ο.Ε. μαζί με το Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα Σπουδών “Θέατρο και κοινωνία : Θεωρία, Σκηνική Πράξη και Διδακτική ”, του Τμήματος Θεατρικών Σπουδών του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου και την αιγίδα του Δήμου Ερμιονίδας, του Δήμου Ναυπλιέων και του Επιμελητηρίου Αργολίδας, εγκαινίασαν συνεργασία διοργανώνοντας διημερίδα με θέμα :“Θέατρο και κοινωνία : με το βλέμμα στις τοπικές κοινωνίες”, τον Ιούνιο του 2019. Τα πρακτικά αυτής της διημερίδας, μαζί με το DVD της παράστασης της Ηλέκτρας του Χόφμανσταλ, που παίχτηκε στο πλαίσιο της διημερίδας από φοιτητές του Τμήματος Θεατρικών Σπουδών, εκδόθηκαν σε τόμο από το ΔΟΠΠΑΤ του Δήμου Ναυπλιέων και τα παρουσιάζουμε στο κοινό της Ερμιονίδας (ΑRΤίκι, 16/8) και στο κοινό του Ναυπλίου (Φουγάρο, 27/9).

Στην παρουσίαση της Ερμιονίδας συμμετέχει φιλικά ο ηθοποιός Αναστάσης Ροϊλός, τον οποίο ευχαριστούμε θερμά.

Στόχος μας είναι η διημερίδα αυτή να αποτελέσει θεσμό που θα επαναλαμβάνεται ανά έτος ή διετία από τους προαναφερόμενους διοργανωτές, συμβάλλοντας αφενός στην έρευνα και στην επιστήμη του Θεάτρου και αφετέρου στη συμβολή του Θ.Ο.Ε. και της τοπικής κοινωνίας σε τέτοιου υψηλού επιπέδου διοργανώσεις.

Είσοδος Ελεύθερη


17-18/8 “Τα τετράδια της Ανζέλ Κουρτιάν”, με τη Χριστίνα Αλεξανιάν

Μια αληθινή ιστορία. Μια συγκλονιστική μαρτυρία. 1915. Γενοκτονία των Αρμενίων. Χρόνια μετά, η Ανζέλ Κουρτιάν, ζώντας πια στην Ελλάδα, αφηγείται το οδοιπορικό του διωγμού της οικογένειάς της και ολόκληρου του έθνους της. Θυμάται τα γεγονότα που σημάδεψαν τη ζωή της...Μέσα από τα μάτια της βλέπουμε την ιστορία του Αρμενικού λαού και του Ελληνισμού της Μικράς Ασίας. Όπως τα έζησε η ίδια... Όπως τα βίωσε ένα μικρό παιδί... Όπως τα έγραψε αργότερα, στα μαθητικά τετράδια των εγγονιών της... Ένα οδοιπορικό από την Προύσα ως τη Σμύρνη... Και από εκεί στην Κρήτη και την Κοκκινιά.

Ο πόλεμος και η προσφυγιά μέσα από τα μάτια ενός παιδιού, της μικρής Ανζέλ. Με τον φόβο και τον θάνατο... Με τα γέλια και τις χαρές... Με τις μουσικές και τα τραγούδια που σημάδεψαν τη ζωή της.

Θεατρική διασκευή του ομότιτλου βιβλίου – Σκηνοθεσία – Ερμηνεία – Καλλιτεχνική επιμέλεια: Χριστίνα Αλεξανιάν


19/8“Μου λένε να μη σ’ αγαπώ”- Το Σµυρναίικο–Πολίτικο Τραγούδι. Ντοκιμαντέρ του Γιώργου Ζέρβα (Β’ Βραβείο, 5ο Διεθνές Φεστιβάλ Ντοκιµαντέρ Θεσσαλονίκης 2003).

Η ταινία είναι το «πορτρέτο» του µουσικού είδους που γεννήθηκε στις πολυεθνικές πόλεις της Τουρκίας - Σµύρνη, Κωνσταντινούπολη...- από τα κατώτερα και µεσαία στρώµατα των Ελλήνων. Αφουγκράζεται τον κόσµο που έζησε εκεί και που αυτή η µουσική εκφράζει σε κάθε στιγµή του: στη δουλειά, στη γιορτή, στον έρωτα, στην ειρήνη, στον πόλεµο, στην εξορία...

Μεταφέροντας στοιχεία από την ελληνική παράδοση (βυζαντινή µουσική, δηµοτικά, νησιώτικα...) η µουσική αυτή διαµορφώθηκε σε ένα πολυπολιτισµικό περιβάλλον σε κάποια δεδοµένη ιστορική συγκυρία δηµιουργικής συνύπαρξης µε διαφορετικούς λαούς και εξελίχθηκε στην Ελλάδα πια, µετά τη Μικρασιατική καταστροφή το 1922, εκφράζοντας τις νέες συνθήκες ζωής. Κεντρικός άξονας της ταινίας είναι οι παρουσίες µουσικών ( Έλληνες, Τούρκοι, Εβραίοι...) και οι µαρτυρίες Ελλήνων προσφύγων πρώτης γενιάς από τη Μικρά Ασία και την Κωνσταντινούπολη που δίπλα σε εκείνες άλλων εθνοτήτων ( Τούρκοι, Αρµένιοι, Εβραίοι, Γάλλοι, Άγγλοι) σκιαγραφούν χωρίς µεγαλοστοµίες και γραφικότητες αυτό το πολύπτυχο φαινόµενο.

Παρουσιάζονται µερικοί από τους σπουδαίους µουσικούς του είδους (Παπάζογλου, Περιστέρης, Σεμσής, Σοφρωνίου, Παντελίδης, Εσκενάζυ...) αλλά δεν είναι σε καμία περίπτωση η σχολαστική ή συνοπτική ιστορία του. Είναι προπάντων µια περιπλάνηση, ένα οδοιπορικό, εκεί και εδώ, τότε και τώρα, στα ίχνη του σε ανθρώπους, χώρους, αντικείµενα, µουσικές, χορούς... Σήµερα, εποχή ατοµικισµού και ιδιώτευσης, οι επιβιώσεις του Σµυρναίικου–Πολίτικου Τραγουδιού µαρτυρούν ότι αυτός ο πολιτισµός, του οποίου κορυφαία έκφραση αποτελεί το τραγούδι, δεν είναι µουσειακή υπόθεση, αλλά συνεχίζεται από γενιά σε γενιά διατηρώντας αναλλοίωτες µερικές από τις βασικές αξίες του όπως η δηµιουργικότητα, η συλλογικότητα, η κοινωνική αλληλεγγύη, το δικαίωµα στη γιορτή, τελικά το ναι στη ζωή, παρά τις όποιες τραγωδίες.


23&24/8 “Η Πόρνη από Πάνω’’ του Αντώνη Τσιαπανίτη, με την Κατερίνα Διδασκάλου

Η Ερατώ -η νοικοκυρά από κάτω- μιλάει για τον έρωτα, την απόρριψη, την προδοσία, τη βαναυσότητα σε βάρος των γυναικών, τους διεφθαρμένους δημόσιους λειτουργούς, την έλλειψη αυτοεκτίμησης. Με υπομονή και στωικότητα ζει στο περιθώριο, μέχρι την ημέρα που στο από πάνω διαμέρισμα μετακομίζει μια πόρνη. Και τότε….. ‘’

Η Κατερίνα Διδασκάλου, αναπολώντας τη ζωή της Ερατούς, πλημμυρίζει κυριολεκτικά τη σκηνή παίζοντας ταυτόχρονα με απίστευτη ευκολία όλους τους χαρακτήρες που έπαιξαν ρόλο στη ζωή της ηρωίδας. ‘Ένα μοναδικό ρεσιτάλ ηθοποιίας που μας ταξιδεύει για 90 λεπτά από το γέλιο στη συγκίνηση, παραμένοντας κάθε στιγμή στην πραγματικότητα για να οδηγήσει σε ένα τέλος έκπληξη.

Σκηνοθεσία: Σταμάτης Πατρώνης.


26&27/8 “Τα Ραδίκια Ανάποδα” με το Γιώργο Γαλίτη

Ένατη Χρονιά Επικηδείας.

Ο ξεκαρδιστικός μονόλογος του Γιώργου Γαλίτη, δε λέει να μας αφήσει χρόνους, να μας μείνει στον τόπο και να τινάξει τα πέταλα. Τώρα πια δεν τον πάνε τέσσερεις αλλά εννιά. Ένατη χρονιά επικηδείας. ΕΝΑΤΗ χρονιά θανατερό! Γι’ αυτό ήρθε η ώρα σας να δείτε “Τα Ραδίκια Ανάποδα” σε νέο τόπο, εν τόπω χλοερώ και αναψύξεως, τον υπαίθριο Πολυχώρο ARTίκι στο Κρανίδι. Τους ρόλους έχει γράψει, τους κλαίει, τους οδύρεται μα και τους υποδύεται, ο αξιομακάριστος Γιώργος Γαλίτης, ενώ σκηνοθετεί, με σπαραγμό ψυχής, πλερέζα και δάκρυα στα μάτια, ο αείμνηστος Βλαδίμηρος Κυριακίδης.

Σκηνοθεσία: Βλαδίμηρος Κυριακίδης


29/8 “Η Ανθρώπινη Φωνή”, “Ο Ψεύτης” και “Την Έχασα” του Ζαν Κοκτώ, με τον Αναστάσιο Μπλάτζιο

«Η ανθρώπινη φωνή” του Κοκτώ- “Ένα ψέμα που λέει πάντα την αλήθεια”.

Τρία φημισμένα μονόπρακτα του μεγάλου Γάλλου δραματουργού Ζαν Κοκτώ. Η αναζήτηση του έρωτα και της χαράς, το πανηγύρι, το παιχνίδι, η σχέση, η προδοσία, η αλήθεια και το ψέμα.
Στην «Ανθρώπινη φωνή» βιώνεται η εγκατάλειψη μέσα από ένα τηλεφώνημα, εμφανίζοντας έναν τρόμο για την μοναξιά και το τέλος μιας σχέσης που την οδηγεί στην αυτοκαταστροφή. Το «κόκκινο τηλέφωνο» είναι το μέσο επικοινωνίας, αλλά γίνεται εργαλείο θανάτου, τόσο ψυχικού, όσο και πραγματικού. Ο λόγος είναι ποιητικός και μελοδραματικός. Προβάλλει μια εικόνα ακραίας συναισθηματικής αδυναμίας, που δίνει έναν τραγικό τόνο.

«Ο Ψεύτης» γράφτηκε ως ποίημα για τον Ζαν Μαραί, ένα μεγάλο ποίημα με ομοιοκαταληξία, την περίοδο της γερμανικής κατοχής. Ο ήρωας μας καταθέτει την προσωπική του σχέση με την αλήθεια και το ψέμα: “όταν αγαπώ λέω πως δεν αγαπώ. Όταν δεν αγαπώ, λέω πως αγαπώ. Καταλαβαίνετε τι γίνεται ! ”. .

Ο Ζαν Κοκτώ άρχισε την καριέρα του στο θέατρο, το 1923. Τάσσεται υπέρ των νεωτεριστικών ιδεών, συνεργάζεται με Γάλλους της πρωτοπορίας κι εμφανίζεται διαδοχικά ως φουτουριστής, σουρεαλιστής, κυβιστής ή ντανταϊστής.

Διασκευή – Σκηνοθεσία – Ερμηνεία : Αναστάσιος Μπλάτζιος

30/8 Συναυλία Λήξης. Συνδιοργάνωση : Θ.Ο.Ε. – Μουσικός Σύλλογος Ερμιόνης

Μουσική Βραδιά με απαγγελίες κειμένων και μικρό σχήμα ορχήστρας, μονωδών και χορωδίας του Μουσικού Συλλόγου Ερμιόνης.

Το κλείσιμο του φετινού Φεστιβάλ έχει έναν ιδιαίτερο χαρακτήρα. Ο Θεατρικός Όμιλος Ερμιονίδας και ο Μουσικός Σύλλογος Ερμιόνης, παλαιοί γνώριμοι και με πολλές επιτυχίες στο ενεργητικό τους από συνδιοργανώσεις θεατρικών παραστάσεων και μουσικών εκδηλώσεων, τιμούν από κοινού στο κλείσιμο αυτού του φεστιβάλ, τη Μαράϊκε Ηλιού Ντε Κόνινγκ, τη μεγάλη Κυρία του Πολισμού της περιοχής μας και ευεργέτισσα πέραν των άλλων και των δύο αυτών πολιτιστικών φορέων, με την ευκαιρία της συμπλήρωσης ενός έτους από την εκδημία της.

Αγαπημένη μας κ. Μαράικε, “μακρύ ταξίδι κίνησες να πάς, να μας θυμάσαι και να μας αγαπάς…”.

Είσοδος Ελεύθερη

6/9 & 27/9 Μεταφεστιβαλικά το Σεπτέμβριο, η θεατρική παραγωγή «Ηλέκτρα» και η παρουσίαση του Τόμου της Διημερίδας «Θέατρο & Κοινωνία» θα μεταφερθούν στο Ναύπλιο στο ΦΟΥΓΑΡΟ, στις 6/9 και 27/9 αντίστοιχα, για δύο ξεχωριστές βραδιές, με την ευγενική υποστήριξη του ΔΟΠΠΑΤ Δήμου Ναυπλιέων.

Η προπώληση των εισιτηρίων για τη μουσική Βραδιά Έναρξης, τις θεατρικές παραστάσεις και την προβολή της ταινίας για το Πολίτικο-Σμυρνέικο τραγούδι θα γίνεται στα εξής τρία σημεία: MINI MARKET TΣATΣAΡOY KΡANIΔI – KATAΣTHMA OIKOSHMO ΠΟΡΤΟ ΧΕΛΙ – KAΦEKOΠTEION COFFΕΕ DROPS ΕΡΜΙΟΝΗ.

Ο Θ.Ο.Ε. ευχαριστεί θερμά το Σ.ΦΙ.Π. ΣΥΛΛΟΓΟ ΦΙΛΩΝ ΠΟΡΤΟΧΕΛΙΟΥ για τη διαχρονική του παρουσία στο πλευρό του ως «Μέγας Αρωγός», την ΑΙΟΛΙΚΗ ENEΡΓΕΙΑΚΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ EDF EN HELLAS -«Χορηγό Θερινής Περιόδου 2020»- για την αδιάλειπτη συνεισφορά της, το «Χορηγό Προβολής» του 7ου Φεστιβάλ HELI CARS για την επίσης συνεχή χορηγική παρουσία του στο πλευρό του, τους Χορηγούς Φιλοξενίας AΚS HOTELS, LONG VIEW RESORT HAMMAM & SPA ΠΟΡΤΟ ΧΕΛΙ, ΑΛΟΗ LUXURY APARTMENTS ΠΟΡΤΟ ΧΕΛΙ, VASILIS APARTMENTS ΕΡΜΙΟΝΗ και MALINDI ROOMS ΠΟΡΤΟ ΧΕΛΙ, τους «Χορηγούς Εισιτηρίων» NAYΠHΓEIA MΠAΣIMAKOΠOΥΛΟΙ, ΔAΓΡEΣ MAΡΜΑΡΑ, DROUGAS BAKERY, ΥΙΟΙ Ι. ΜΑΧΑΙΡΑ, KΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ BAKERY & PASTRY, LONG VIEW RESORT HAMMAM & SPA ΠΟΡΤΟ ΧΕΛΙ, ZEΛMA ΜΙΝΙ ΜΑΡΚΕΤ Μ. ΤΣΑΤΣΑΡΟΥ, τους Χορηγούς Παρουσίασης του Τόμου της Διημερίδας «Θέατρο & Κοινωνία» Σ. ΜΑΝΤΖΟΥΝΗΣ & ΣΙΑ, GOLDEN LAND GOUTOS, COSTA RESTAURANT & AΛΟΗ LUXURY APARTMENTS ΠΟΡΤΟ ΧΕΛΙ για την ευγενική τους υποστήριξη, καθώς και όλους τους λοιπούς υποστηρικτές, για τη γενναιόδωρη χορηγική συμμετοχή τους στην υλοποίηση τoυ ιδιαίτερα απαιτητικού φετινού εγχειρήματος.

Πληροφορίες και κρατήσεις θέσεων: 698 698 2224

Υπεύθυνη για τον Τύπο και τις Χορηγίες: Δανάη Σαλεπούλα, 6979796194, dsalepoula@gmail.com

f θεατρικός όμιλος ερμιονίδας – πολυχώρος Artiki
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ