Οι φετινές γιορτές, αποτελούν μια καλή περίοδο για τους κρεοπώλες καθώς μπορεί οι καταναλωτές ν' αγοράζουν λιγότερο σε ποσότητα κρέας, αλλά ο αριθμός τους είναι μεγαλύτερος σε σχέση με πριν.
"Οι πολλές αγορές έγιναν τις ημέρες πριν από τα Χριστούγεννα. Την τρέχουσα περίοδο έχουμε μεν δουλειά, ωστόσο οι νοικοκυρές προμηθεύονται συμπληρώματα για το τραπέζι της Πρωτοχρονιάς" ανέφερε χαρακτηριστικά κρεοπώλης που δραστηριοποιείται στο Ναύπλιο.
Το 50% του τζίρου στα κρεοπωλεία αφορά σε αγορές χοιρινού. Παραδοσιακά, ο "βασιλιάς" του εορταστικού τραπεζιού είναι το χοιρινό, ενώ ακολουθούν τα πουλερικά, το αρνί/κατσίκι και το μοσχάρι.
Το 50% του τζίρου στα κρεοπωλεία αφορά σε αγορές χοιρινού. Παραδοσιακά, ο "βασιλιάς" του εορταστικού τραπεζιού είναι το χοιρινό, ενώ ακολουθούν τα πουλερικά, το αρνί/κατσίκι και το μοσχάρι.
Φώτο αρχείου ΑΠΕ ΜΠΕ