V.STAMATIS
ΗΛΕΚΤΡΙΚΕΣ ΣΥΣΚΕΥΕΣ
ΕΙΔΗ ΣΠΙΤΙΟΥ

Σελίδες

Τρίτη 29 Δεκεμβρίου 2020

Αυξημένη κίνηση στους δρόμους του Άργους παραμονές της Πρωτοχρονιάς

Αυξημένη κίνηση στους δρόμους του Άργους παραμονές της Πρωτοχρονιάς
Οι φετινές εορταστικές ημέρες της Πρωτοχρονιάς είναι διαφορετικές λόγω κορωνοϊού και lockdown, αλλά αυτό δεν εμπόδισε αρκετό κόσμε να κατέβει στην εορταστική αγορά του Άργους.
Όπως και στις γιορτές των Χριστουγέννων έτσι και σήμερα παραμονές της έλευσης του νέου χρόνου αρκετός κόσμος κατέβηκε στην πόλη του Άργους για ψώνια του φετινού -διαφορετικού- γιορτινού τραπεζιού, αλλά και τα δώρα στους αγαπημένους τους.
Έτσι στους κεντρικούς δρόμους του Άργους σήμερα 29 Δεκεμβρίου παρατηρήθηκε αυξημένη κίνηση  με πολίτες που κατέβηκαν για ψώνια ή βόλτα, αλλά ακόμα και για να εξυπηρετηθούν στις τράπεζες όπου δημιουργήθηκαν ουρές, ενώ είχαν προγραμματιστεί και αγορές μέσω click away στο λιανεμπόριο.
Aυξημένη κίνηση και στους δρόμους

Μάλιστα, μέχρι το μεσημέρι αυξημένη ήταν η κίνηση στους κεντρικούς δρόμους του Άργους. Πάντως, υπάρχουν αρκετοί αστυνομικοί στους δρόμους και περιπολικά για την τήρηση των μέτρων και για αποφυγή των φαινομένων συνωστισμού.
Ουσιαστικά, αυτές τις ημέρες της Πρωτοχρονιάς ισχύουν τα μέτρα που είναι σε ισχύ εδώ και καιρό στο πλαίσιο του lockdown. Δηλαδή, ισχύει κανονικά η απαγόρευση κυκλοφορίας 10:00 το βράδυ με 5:00 το πρωί, με εξαίρεση τους λόγους υγείας, εργασίας και κίνησης με κατοικίδιο σε μικρή απόσταση. Για τις ημέρες της Πρωτοχρονιάς δεν θα γίνει κάποια επιπλέον εξαίρεση, ισχύει ό,τι και τις προηγούμενες ημέρες.

ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΕΣΤΙΑΣΗΣ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ
ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ ΠΑΡ΄ΑΡΕΙΩ ΠΑΓΩ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
Κέντρο Βιολογικής Γεωργίας
ΧΡΩΜΑΤΑ ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΓΟΛΙΔΑ