V.STAMATIS
ΗΛΕΚΤΡΙΚΕΣ ΣΥΣΚΕΥΕΣ
ΕΙΔΗ ΣΠΙΤΙΟΥ

Σελίδες

Παρασκευή 14 Μαΐου 2021

Αυτό το Σάββατο ο παλμός των outdoor activities χτυπά στην Πελοπόννησο (βίντεο)

Αυτό το Σάββατο ο παλμός των outdoor activities χτυπά στην Πελοπόννησο (βίντεο)
Η Περιφέρεια Πελοποννήσου καλωσορίζει το άνοιγμα της τουριστικής σεζόν και βάζει τη δική της σφραγίδα με μια ξεχωριστή δράση!

Αυτό το Σάββατο ο παλμός των outdoor activities χτυπά στην Πελοπόννησο!

Αύριο λοιπόν στις 10:00 το πρωί, συνεισφέροντας στην όλη προσπάθεια για την προώθηση του τουριστικού προϊόντος της χώρας μας, η Περιφέρεια Πελοποννήσου οργανώνει μια ποικιλόμορφη εκδήλωση θέλοντας να αναδείξει με αυτόν τον τρόπο πέρα από τις μοναδικές ομορφιές της και τις εναλλακτικές δραστηριότητες που μπορεί κανείς να απολαύσει.

Για πρώτη φορά, σε LIVE διαδοχικές συνδέσεις θα εξελιχθεί μια δράση - διάρκειας μιας ώρας- που θα εκτείνεται σε κάθε Περιφερειακή Ενότητα. Στη διάρκειά αυτή θα γνωρίσουμε περιοχές και δραστηριότητες που θα εξελίσσονται, όπως bungee jumping, περιπατητικό τουρισμό, ποδηλασία βουνού, ιστιοπλοΐα, καταδύσεις, rafting, κατάβαση φαραγγιών, αναρρίχηση, πτήση με αλεξίπτωτο πλαγιάς, θαλάσσιο κανό, ιππασία και άλλες εκπλήξεις στις απευθείας συνδέσεις με τις περιοχές.

Για την Αργολίδα θα μεταφερθούμε στη μοναδικού κάλλους περιοχή στη Μονή Αυγού
Συγκεκριμένα από τις 10 έως τις 11 το πρωί του Σαββάτου, τηλεθεατές και χρήστες του διαδικτύου θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν ελεύθερα μέσω των καναλιών Youtube, Facebook και Instagram της ιστοσελίδας Μythical Peloponnese της Περιφέρειας Πελοποννήσου, δράσεις που δημιουργούν συναισθήματα και εμπειρίες δεμένες με την Ελλάδα και τις οποίες μπορεί να βιώσει ο επισκέπτης επιλέγοντας το μεγαλύτερο νησί της Ελλάδας ως προορισμό. Άνθρωποι που δραστηριοποιούνται στον κάθε χώρο θα μεταδώσουν εμπειρίες, αλλά και συμβουλές, για το πώς μπορούμε να απολαύσουμε με ασφάλεια αυτού του είδους τις δραστηριότητες για τις οποίες προσφέρεται η Περιφέρεια και η χώρα μας.

Συντονιστείτε μέσω:
YouTube: https://www.youtube.com/watch?v=E1zRA4UiLWM
Facebook: Mythical Peloponnese
Instagram: mythicalpeloponnese
για να παρακολουθήσετε ζωντανά την εκδήλωση.
ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΕΣΤΙΑΣΗΣ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
Κέντρο Βιολογικής Γεωργίας
ΧΡΩΜΑΤΑ ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΓΟΛΙΔΑ