ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΕΣΤΙΑΣΗΣ
ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Σάββατο 16 Οκτωβρίου 2021

Ευρωπαϊκό κύπελλο: Δεν τα κατάφερε ο Διομήδης Άργους απέναντι στην Δράμα (βίντεο)

Ευρωπαϊκό κύπελλο: Δεν τα κατάφερε ο Διομήδης Άργους απέναντι στην Δράμα (βίντεο)
Ευρωπαϊκές υποχρεώσεις είχε το απόγευμα του Σαββάτου 16/10 ο Διομήδης Άργους απεναντι στην  Δράμα 1986, καθώς οι δύο ελληνικές ομάδες τέθηκαν αντιμέτωπες στο πλαίσιο του European Cup ανδρών στο χάντμπολ. 
Οι «λύκοι» υποδέχθηκαν το μακεδονικό συγκρότημα στη Νέα Κίο Αργολίδας, στην πρώτη αναμέτρησή τους για τον β΄ γύρο, με τους δύο αντιπάλους να έχουν ως στόχο να εξασφαλίσουν το «εισιτήριο» για τον 3ο γύρο. 
Ο Διομήδης το πάλεψε όμως δεν τα κατάφερε και έχασε με 26 - 30. Τον αγωνα παρακολούθησε μεταξύ άλλων και ο Δήμαρχος Άργους Μυκηνων Δημήτρης Καμπόσος .
Η ομάδα της Δράμας μπήκε δυνατά στο παιχνίδι, προηγήθηκε με δύο γκολ στο πρώτο εικοσάλεπτο, ενώ κατάφερε να περάσει μπροστά στο πρώτο ημίχρονο με πέντε γκολ διαφορά, 12-17. Στο 2ο ημίχρονο η ομάδα του Διομήδη προσπάθησε να αντιδράσει, μείωσε στο 30’ σε 22-25, όμως ο Αδάμ Παπαδόπουλος κατάφερε να ξαναβάλει την ομάδα μπροστά με πέντε γκολ. Στο τελευταίο πεντάλεπτο ο Διομήδης μείωσε σε τρία γκολ 25-28, όμως ο Τόσκας κράτησε τη διαφορά σε 26-30 που ήταν και το τελικό σκορ.
Ήταν μία σημαντική νίκη για την ομάδα της Δράμας, απέναντι στον Διομήδη που έχει εμπειρία στην Ευρώπη έχοντας κατακτήσει μάλιστα ευρωπαϊκό τίτλο.
Η ομάδα της Δράμας 1986 αντιμετώπισε στον α΄ γύρο (και απέκλεισε) τη Σλόμποντα Τούζλα από τη Βοσνία/Ερζεγοβίνη. Οι παίκτες του Σάκη Βαλαβάνη ηττήθηκαν 29-23 εκτός έδρας, αλλά νίκησαν στη ρεβάνς στη Δράμα με 24-17 και πήραν το «εισιτήριο» για το β΄ γύρο.
Ο επαναληπτικός είναι προγραμματισμένος για το επόμενο Σάββατο (23/10, 18:00) στο «Δημήτρης Κραχτίδης» της Δράμας.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ