V.STAMATIS
ΗΛΕΚΤΡΙΚΕΣ ΣΥΣΚΕΥΕΣ
ΕΙΔΗ ΣΠΙΤΙΟΥ

Σελίδες

Κυριακή 5 Δεκεμβρίου 2021

Στην Άκοβα Άργους γιόρτασαν τον Άγιο Νικόλαο (βίντεο)

Στην Άκοβα Άργους γιόρτασαν τον Άγιο Νικόλαο (βίντεο)
Με θρησκευτική κατάνυξη γιορτάζει ο ενοριακός κοιμητηριακός Ιερός Ναός του Αγίου Νικολάου ,Αρχιεπισκόπου Μύρων της Λυκίας, στον οικισμό Άκοβα του Δήμου Άργους – Μυκηνών.
Την παραμονή της εορτής, Κυριακή 5 Δεκεμβρίου 2021 εψάλλει Μέγας πανηγυρικός εσπερινός μετά Αρτοκλασίας και Θείου Κηρύγματος προεξάρχοντος του Γενικού Αρχιερατικού Επιτρόπου της Ιεράς Μητροπόλεως Αργολίδας, Πρωτοπρεσβυτέρου π. Πέτρου Αθανασοπούλου.
Η λιτάνευση της Ιεράς Εικόνος δεν πραγματοποιήθηκε για δεύτερη χρονιά λόγω μέτρων για τον COVID-19.
Τον εσπερινό παρακολουθησαν μεταξύ άλλων ο Αντιπεριφερειάρχης Αργολίδας Ι. Μαλτέζος, ο Πρόεδρος της ΚΕΔΑΜ Π. Σκούφης, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Άργους Μυκηνών Κ. Μπέγγος, ο Αντιδήμαρχος Χ. Πετσέλης, ο Πρόεδρος του ΝΠΔΔ Αθλητισμού Ν.Δελής, ο Πρόεδρος της Τ.Κ. Νίκος Δαβιώτης κα.  
Στο τέλος του εσπερινού ο εφημέριος του ναού , πρωτοπρεσβύτερος π. Θεοδόσιος Μπονταίτης ,ευχαρίστησε τους Ιερείς και τους πιστούς που τίμησαν με την παρουσία τους τον Άγιο Νικόλαο.
Κάθε χρόνο ο εφημέριος του ναού και το εκκλησιαστικό συμβούλιο δίνουν τον καλύτερο εαυτό τους για τον ευπρεπισμό και καλλωπισμό του Ιερού ναού στο διήμερο των εορτασμών για τον Άγιο Νικόλαο.
ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΕΣΤΙΑΣΗΣ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
Κέντρο Βιολογικής Γεωργίας
ΧΡΩΜΑΤΑ ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΓΟΛΙΔΑ