Η Αργολίδα επενδύει στις γεύσεις της και στην παράδοση του τόπου μέσα από παλιές συνταγές που υπάρχουν σε βιβλία των γιαγιάδων αλλά και των προ γιαγιάδων.
Για υην πρωτοβουλία του Επιμελητηρίου Αργολίδας μίλησε στο κεντρικό δελτίο του ΙΟΝΙΑΝ το μέλος του Δ.Σ. του Επιμελητηρίου Αργολίδας Παναγιώτης Ψυχογυιός.
Ο κύριος Ψυχογυιός μεταξύ άλλων ανέφερε: Στόχος του project μας είναι να κάνουμε την Αργολίδα διεθνή Γαστρονομικό Προορισμό, με πολλαπλά οφέλη για το σύνολο της οικονομίας του νομού.
Με αυτό τον τρόπο συμβάλλουμε στην άνοδο του τζίρου των επιχειρήσεων μας και κάνουμε πιο ανταγωνιστικό το τουριστικό μας προϊόν.
Στρατηγικός στόχος μας είναι ένα συνεκτικό σχέδιο που θα διασυνδέει τον πρωτογενή τομέα της Αργολίδας με τον τουρισμό , θα αναδεικνύει τα ποιοτικά προϊόντα του νομού μας, και θα δημιουργεί συνθήκες ανάπτυξης.