V.STAMATIS
ΗΛΕΚΤΡΙΚΕΣ ΣΥΣΚΕΥΕΣ
ΕΙΔΗ ΣΠΙΤΙΟΥ

Σελίδες

Δευτέρα 25 Απριλίου 2022

Εντυπωσιακό θέαμα στη γραφική Ερμιόνη και στο κοσμοπολίτικο Πορτοχέλι με το ''Κάψιμο του Ιούδα''

Έθιμο Ερμιονίδα
Με δύο δυνατές εκδηλώσεις ο Δήμος Ερμιονίδας συνέχισε την παράδοση, σεβόμενος τους επισκέπτες μας, χαρίζοντάς τους θέαμα και εικόνες που θα μείνουν χαραγμένες στη μνήμη τους.
 
Την τιμητική τους ανήμερα του Πάσχα είχαν η γραφική Ερμιόνη και το κοσμοπολίτικο Πορτοχέλι με το ''Κάψιμο του Ιούδα'', στις 8.30 το βράδυ και στα δύο λιμάνια.

Ένα έθιμο με βαθιές ρίζες στον χρόνο.

Με τον δικό τους τρόπο και στυλ η καθεμία, οι δύο Κοινότητες του Δήμου Ερμιονίδας πρόσφεραν, αναμφισβήτητα, δύο φαντασμαγορικά σόου αντάξια των προσδοκιών του κάθε επισκέπτη και ντόπιου.
 
Πίσω από όλες αυτές τις εκδηλώσεις υπάρχουν άνθρωποι που έχουν υπερβάλει εαυτόν, ώστε να είναι όλα έτοιμα και στη θέση τους.
 
Η Ερμιονίδα ενωμένη και δημιουργική φαντάζει ένας τόπος μαγικός που εξελίσσεται όμορφα με τις εντυπωσιακές εικόνες να κάνουν τον γύρο του κόσμου με την βοήθεια των μέσων Κοινωνικής Δικτύωσης.

Με ιδιαίτερη συγκίνηση θέλω να συγχαρώ τις δύο ομάδες ''Κρούσης'', αυτή της Ερμιόνης και αυτή του Πορτοχελίου για τον κόπο, τον χρόνο, το μεράκι και την αγάπη τους για τον τόπο.

Ας παραδώσουμε στην πυρά κάθε μοχθηρή και αρνητική σκέψη, πρυτανεύοντας στις καρδιές μας μόνο η αγάπη!

Χριστός Ανέστη και Χρόνια πολλά με υγεία σε όλους!

Λούμη Γιαννικοπούλου Αγγελική
Αντιδήμαρχος Τουρισμού Δήμου Ερμιονίδας
ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΕΣΤΙΑΣΗΣ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
Κέντρο Βιολογικής Γεωργίας
ΧΡΩΜΑΤΑ ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΓΟΛΙΔΑ