V.STAMATIS
ΗΛΕΚΤΡΙΚΕΣ ΣΥΣΚΕΥΕΣ
ΕΙΔΗ ΣΠΙΤΙΟΥ

Σελίδες

Τρίτη 24 Μαΐου 2022

Λεπίτσα Ερμιονίδας: Η παραλία στην Αργολίδα με τα καταγάλανα νερά

Λεπίτσα Ερμιονίδας
Το καλοκαίρι ξεκινάει και οι περισσότεροι ετοιμαζόμαστε σιγά σιγά για τα πρώτα μας μπάνια με μικρές αποδράσεις σε κοντινούς προορισμούς. 
Κάθε στιγμή του καλοκαιριού είναι ιδανική για μια χαλαρωτική εκδρομή σε έναν κοντινό προορισμό. Η Αργολίδα δε σταματά ποτέ να μας εκπλήσσει με τις ομορφιές της! Εδώ «βουτάμε» σε μια από τις ομορφότερες παραλίες της, τη Λεπίτσα!
Η Λεπίτσα

Η Λεπίτσα είναι μια υπέροχη παραλία, η οποία θεωρείται μια από τις ομορφότερες παραλίες στην Ερμιονίδα. Απέχει μόλις 1,5 χλμ από το γραφικό οικισμό της Κοιλάδας προς τα δυτικά.
Είναι μια πανέμορφη αμμουδιά πνιγμένη στο πράσινο με υπέροχα σχετικά ζεστά και ρηχά νερά. Είναι πολύ δημοφιλής στους κατοίκους και τους επισκέπτες της περιοχής και ιδανική για οικογένειες με παιδιά. Τα καταγάλανα γαλήνια νερά σε συνδυασμό με τη λευκή άμμο και τη βλάστηση γύρω συνθέτουν ένα τοπίο μοναδικό.
Η παραλία είναι εν μέρει οργανωμένη με beach bar, ξαπλώστρες με ομπρέλες, ντουζιέρες, κλπ. Επίσης, κοντά στην παραλία θα βρείτε υπέροχα εστιατόρια και ψαροταβέρνες όπου μπορείτε να απολαύσετε την τοπική κουζίνα και φρέσκο ψάρι. Επίσης, κοντά στην παραλία μπορείτε να βρείτε και ξενοδοχεία.
Αν δεν έχετε επισκεφτεί ακόμα την παραλία Λεπίτσα, σας συμβουλεύουμε να το κάνετε άμεσα,
ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΕΣΤΙΑΣΗΣ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ
ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ ΠΑΡ΄ΑΡΕΙΩ ΠΑΓΩ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
Κέντρο Βιολογικής Γεωργίας
ΧΡΩΜΑΤΑ ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΓΟΛΙΔΑ