ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΕΣΤΙΑΣΗΣ
ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Πέμπτη 25 Αυγούστου 2022

Βροχή οι κλήσεις στην πυροσβεστική για αντλήσεις υδάτων, κοπές δέντρων και μεταφορά ατόμων (βίντεο)

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 9:41:00 π.μ. | |
πυροσβέστες
Κατά την χθεσινή ημέρα, 24 Αυγούστου 2022, και από τις 07:30 έως τις 18:00, λόγω εκδήλωσης ισχυρών βροχοπτώσεων, το Κέντρο Επιχειρήσεων του Πυροσβεστικού Σώματος έλαβε 128 κλήσεις, στις κάτωθι περιοχές της χώρας:


Συγκεκριμένα:

Στην Αττική, 78 κλήσεις, εκ των οποίων 64 για αντλήσεις υδάτων, δύο (2) για κοπές δέντρων, τέσσερις (4) για αφαιρέσεις αντικειμένων, και έξι (6) για απομακρύνσεις ατόμων σε ασφαλές σημείο.

Στην Περιφέρεια Κ. Μακεδονίας, 32 κλήσεις εκ των οποίων, 24 για αντλήσεις υδάτων, τέσσερις (4) για κοπές δέντρων και τέσσερις (4) για μεταφορά ατόμων σε ασφαλές σημείο.

Στην Περιφέρεια Δ. Μακεδονίας, τέσσερις (4) κλήσεις εκ των οποίων, δύο (2) για αντλήσεις υδάτων, μία (1) για κοπή δέντρου και μία (1) για πλύση οδοστρώματος.

Στην Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας τέσσερις (4) κλήσεις εκ των οποίων, μία (1) για άντληση υδάτων και τρείς (3) για κοπές δέντρων.

Στη νήσο Θήρα (Σαντορίνη), 12 κλήσεις για αντλήσεις υδάτων

Στη νήσο Μύκονο, έξι (6) κλήσεις για αντλήσεις υδάτων

Στη νήσο Άνδρο, έξι (6) κλήσεις για αντλήσεις υδάτων

Υπενθυμίζουμε ότι στις 24 Αυγούστου 2022, εκδόθηκε Έκτακτο Δελτίο Επικίνδυνων Καιρικών Φαινομένων από την Ε.Μ.Υ., λόγω των υψηλών ποσών βροχής και ραγδαιότητας των φαινομένων, που αναμένονται έως και το βράδυ της Πέμπτης 25-08-2022 για τις παρακάτω περιοχές:

Α. Για τα θαλάσσια - παραθαλάσσια τμήματα της ανατολικής Μακεδονίας και της Θράκης και τα νησιά του βορείου Αιγαίου (κυρίως τη Λήμνο, τη Σαμοθράκη και τη Θάσο) έως τις πρωινές ώρες της Πέμπτης.

Β. Για την κεντρική Μακεδονία (κυρίως τους νομούς Χαλκιδικής, Πιερίας και Ημαθίας καθώς και για τα παραθαλάσσια τμήματα του νομού Θεσσαλονίκης)  έως και τις προμεσημβρινές ώρες της Πέμπτης.

Γ. Για τις Σποράδες, τη Θεσσαλία (κυρίως τους νομούς Μαγνησίας και Λάρισας), την κεντρική και βόρεια Εύβοια και τα βόρεια τμήματα της ανατολικής Στερεάς (κυρίως το νομό Φθιώτιδας)  έως και  το βράδυ της Πέμπτης.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ