• Τεχνικός Μαγειρικής Τέχνης-Αρχιμάγειρας” (πρωινό & απογευματινό )
• Στέλεχος Μονάδων Φιλοξενίας” ( πρωινό & απογευματινό) και
• Στέλεχος Διοίκησης και Οικονομίας στον Τουρισμό” ( απογευματινό ) με κατεύθυνση στην λειτουργία του Τουριστικού πρακτορείου και στην διοργάνωση Συνεδρίων.
• Οι υποψήφιοι υποβάλλουν ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ αίτηση συμμετοχής στον ειδικό σύνδεσμο της ιστοσελίδας μας www.mintour.edu.gr από 22.8.2022 έως και 11.9.2022 επιλέγοντας Σύνδεσμος υποβολής αιτήσεων των υποψηφίων για τα ΙΕΚ.
• ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ ΜΕ ΤΟ ΜΕΙΛ ΚΑΙ ΕΓΓΡΑΦΗ.
• ΚΑΤΑΧΩΡΟΥΝ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ΧΩΡΙΣ ΛΑΘΗ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΜΟΡΙΟΔΟΤΗΣΗ ΚΑΙ ΕΠΙΛΕΓΟΥΝ ΤΙΣ ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΕΣ ΤΟΥ ΙΕΚ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ ( ΑΡΓΟΣ)
• ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ ΠΑΤΟΥΝ ΤΗΝ ΥΠΟΒΟΛΗ ΩΣΤΕ ΝΑ ΛΑΒΟΥΝ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΟ ΑΙΤΗΣΗΣ.
Τα κριτήρια που θα μοριοδοτηθούν στην κάθε αίτηση είναι:
Ο βαθμός του απολυτηρίου τίτλου σπουδών,
Η συναφής ως προς την ειδικότητα προϋπηρεσία είτε στο δημόσιο είτε στον ιδιωτικό τομέα ( τουλάχιστον 200 ένσημα στην ειδικότητα) ,
Η εγγύτητα της ημερομηνίας υποβολής της αίτησης του υποψηφίου με την ημερομηνία αποφοίτησής του από την δευτεροβάθμια εκπαίδευση,
Η ιδιότητα του πολύτεκνου ή τρίτεκνου γονέα ή του προστάτη μονογονεϊκής οικογένειας ή του τέκνου πολύτεκνης, τρίτεκνης ή μονογονεϊκής οικογένειας, η γνώση ξένης γλώσσας σε επίπεδο Β2 τουλάχιστον , η ύπαρξη τουριστικής επιχείρησης στην οικογένεια και η τυχόν ανεργία του υποψηφίου – υποψηφίας.
Στο site της σχολής www.mintour.edu.gr έχει αναρτηθεί η προκήρυξη με όλες τις πληροφορίες και διευκρινήσεις ώστε να μπορούν όλοι οι ενδιαφερόμενοι-νες να αντλήσουν για την κατάθεση της αιτήσεώς τους.
Επιπρόσθετα περισσότερες πληροφορίες μπορούν να αναζητούνται και στα τηλέφωνα της σχολής 27510 20115 & 20127 κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες.
Ο ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ ΚΑΧΡΙΜΑΝΗΣ