Όταν αποφοίτησε, αποφάσισε να απασχοληθεί στην λιανική πώληση του τυριού και των γαλακτοκομικών προϊόντων γενικότερα, που συνεπάγεται την αναζήτηση και επιλογή μιας ευρείας ποικιλίας τυριών, που θα είναι ποιοτικά και θα καλύπτουν τις ανάγκες των καταναλωτών, αλλά και την γνώση ώστε να είναι σε θέση να ενημερώσει τον πελάτη για την κατάλληλη, ανάλογα με την περίπτωση, επιλογή τυριού, την ορθή κοπή και το καλαίσθητο σερβίρισμα του.
Οι ικανότητές του και η γενικότερη παρουσία του στο χώρο εργασίας, έχει σαν αποτέλεσμα , οι εργοδότες του να αναζητούν περισσότερους αποφοίτους της σχολής για να τους προσφέρουν απασχόληση.
Επιπλέον ο Κώστας έχει την ευκαιρία, αναζητώντας ποιοτικά προϊόντα σε όλη την Ελλάδα, να συνεργάζεται με αποφοίτους της σχολής που είναι πια τυροκόμοι, ενώ δεν παραλείπει να επισκέπτεται τη Σχολή του για να μιλήσει στους νεότερους μαθητές, για την εμπειρία του σε ένα σχετικά σύγχρονο χώρο εργασίας, τα εξειδικευμένα τυροπωλεία.
Μπράβο Κώστα!
Μπράβο Κώστα!