V.STAMATIS
ΗΛΕΚΤΡΙΚΕΣ ΣΥΣΚΕΥΕΣ
ΕΙΔΗ ΣΠΙΤΙΟΥ

Σελίδες

Δευτέρα 28 Νοεμβρίου 2022

Με επιτυχία ξεκίνησε το διήμερο αφιέρωμα στον Μικρασιατικό ξεριζωμό από το 3ο ΓΕΛ Άργους και το Λύκειο των Ελληνίδων

Μικρά Ασία
Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε τη Κυριακή 27 Νοεμβρίου 2022 στην αίθουσα Τέχνης και Πολιτισμού «Μέγας Αλέξανδρος» το πρώτο μέρος της εκδήλωσης «1922-2022: Ο αντίκτυπος ενός ξεριζωμένου Ελληνισμού» που διοργάνωσαν το 3ο ΓΕΛ ΑΡΓΟΥΣ και το Λύκειο των Ελληνίδων, Παράρτημα Άργους.
Οι εξαίρετοι ομιλητές: Βίκυ Φλέσσα, Θανάσης Χρήστου, Γιώργος Καραμπελιάς, Ιωάννης Χαβιαρλής κι ο συντονιστής, Γεώργιος Τασιάς, συνέβαλλαν στη δημιουργία μιας ημερίδας υψηλών προδιαγραφών. Η πλαισίωση της εκδήλωσης με τον Βυζαντινό Χορό "Άγιος Πέτρος Επίσκοπος Άργους“, τη χορωδία, την ορχήστρα και το χορευτικό τμήμα του ΛΕΑΡ δημιούργησε ενθουσιασμό στους θεατές.
Την εκδήλωση παρακολούθησαν ο βουλευτής Γιάννης Ανδριανός , ο πρόεδρος της ΚΕΔΑΜ Παναγιώτης Σκούφης, ο πρόδρος Μέριμνας και Αθλητισμού Νίκος Δελής, ο αντιδήμαρχος Γιάννης Αθανασόπουλος, η υπεύθυνη της Παιδικής και Νεανικής Βιβλιοθήκης Πέννυ Μπρούσαλη- Καχριμάνη,ο περιφερειακός σύμβουλος Βασίλης Σιδέρης, ο υποδιοικητής της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Άργους, η πολιτευτής κ Σόνια Τάνταρου Κρίγγου, ο εφημέριος του Ιερού Ναού Αγ Πέτρου π. Γεώργιος Σελλής και άλλοι ιερείς καθώς εκπαιδευτικοί, μαθητές και πολύς κόσμος.

Ο ενθουσιασμός του κόσμου, η προσήλωση στους ομιλητές, δικαίωσαν τις προσπάθειες της οργανωτικής Επιτροπής : Νικολέττας Ματσιμάνη, Σιδέρη Χριστίνας, Στέλλας Σταματάκη, Γιώργου Τασιά και ΔΣ του ΛΕΑΡ
Η εκδήλωση έγινε με την ευγενική χορηγία της ΚΕΔΑΜ

Και συνεχίζεται τη Δευτέρα !

ΝΕΥΡΟΧΕΙΡΟΥΡΓΟΣ
ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΕΣΤΙΑΣΗΣ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
Κέντρο Βιολογικής Γεωργίας
ΧΡΩΜΑΤΑ ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΓΟΛΙΔΑ