V.STAMATIS
ΗΛΕΚΤΡΙΚΕΣ ΣΥΣΚΕΥΕΣ
ΕΙΔΗ ΣΠΙΤΙΟΥ

Σελίδες

Παρασκευή 18 Νοεμβρίου 2022

Κλιμάκιο του ΠΑΣΟΚ Αργολίδας συναντήθηκε με τον Πρόεδρο της Ένωσης Αγροτικών Συνεταιρισμών

Πουλάς, Κοντοθανάση,Αντωνόπουλος, Ψυχογυιος
Συνάντηση πραγματοποιήθηκε με τον πρόεδρο της Ένωσης Αγροτικών Συνεταιρισμών Αργολίδας κ. Σπύρο Αντωνόπουλο με κλιμάκιο του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ Αργολίδας, παρουσία του Βουλευτή Αργολίδας κ. Ανδρέα Πουλά, του μέλους της Κ.Π.Ε. Παναγιώτη Ψυχογυιού καθώς και της Γραμματέως της Ν.Ε. Αγγελικής Κοντοθανάση. 

Συζητήθηκε εκτενώς το μεγάλο πρόβλημα, που αντιμετωπίζει ο αγροτικός τομέας σήμερα, που αφορά κυρίως στο υπέρογκο κόστος της ενέργειας, στις ανύπαρκτες για τους αγρότες χρηματοδοτικές ροές και στις αποζημείώσεις του ΕΛΓΑ,καθώς και στο τεράστιο πρόβλημα που δημιουργεί η έλλειψη εργατών γης.
 
Αδιαμφισβήτητα ο πρωτογενής τομέας της χώρας βάλλεται από δυσκολίες, οι οποίες ομολογουμένως απειλούν την επιβίωσή του και απαιτούνται να ληφθούν άμεσα μέτρα στήριξης των αγροτών, τα οποία η κυβέρνηση δεν είναι διατεθειμένη να λάβει. 

Η θωράκιση του αγροδιατροφικού τομέα απέναντι στην ενεργειακή κρίση και την ακρίβεια αποτελεί προτεραιότητα για το ΠΑΣΟΚ – Κίνημα Αλλαγής. Έχουμε ήδη καταθέσει μια δέσμη προτάσεων για την άμβλυνση των προβλημάτων που έχει συσσωρεύσει στον αγροτικό κόσμο το ράλι στις τιμές ενέργειας. 

Μεταξύ άλλων, έχει προταθεί η επιβολή πλαφόν στη λιανική τιμή του ρεύματος, η κάλυψη του κόστους των εφοδίων και ζωοτροφών για το μέρος που οφείλεται στην ακριβή ενέργεια, η επιστροφή του ΕΦΚ των καυσίμων με βάση την κατανάλωση κάθε εκμετάλλευσης.Τέλος, συζητήθηκε το μεγάλο ζήτημα της ενίσχυσης του συνεταιριστικού κινήματος με στόχο την αναγέννηση και ανάπτυξη του πρωτογενή τομέα .
ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΕΣΤΙΑΣΗΣ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
Κέντρο Βιολογικής Γεωργίας
ΧΡΩΜΑΤΑ ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΓΟΛΙΔΑ