Το ελαιόλαδο είναι μία από τις βασικές πρώτες ύλες για μαγειρικές παρασκευές, ζύμες καθώς και για παρασκευές ζαχαροπλαστικής που χρησιμοποιούνται από τους καθηγητές και σπουδαστές μας.
Στο πλαίσιο αυτό της εκπαιδευτικής συνεργασίας και του αντικειμένου μαθήματος ΤΡΟΦΟΓΝΩΣΙΑΣ έχει προγραμματιστεί με την βραβευμένη εταιρεία και εκπαιδευτική επίσκεψη της σχολής στις εγκαταστάσεις στο Άργος προκειμένου οι μαθητές-τριες να βιώσουν όλη την διαδικασία παραγωγής τυποποίησης ελαιόλαδου και των παραγώγων του.
Ο ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΚΩΣΤΑΣ ΚΑΧΡΙΜΑΝΗΣ