ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΚΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ
ΣΑΒΒΑΤΟ 19 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ10.30 - 12.00
Πελοποννησιακό Πρωινό από τους Καθηγητές και τους Σπουδαστές της Σχολής
Μαγειρικής και Ζαχαροπλαστικής Τέχνης της ΕΠΑΣ ΔΥΠΑ (ΟΑΕΔ) ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ και το Chef Τάσο Τόλη
12.00 - 15.00
«Η αξία της συνεργασίας και της προσφοράς στη γαστρονομία και την Κοινωνία» & Συνταγές με τοπικά προϊόντα από το Chef Ιάκωβο Απέργη
«Οι τύποι της μπίρας και η σημασία της στην σύγχρονη εστίαση» από το Σύμβουλο μπίρας κ. Πολ Εμμανουηλίδη
«Η σημασία των τοπικών προϊόντων στην εστίαση και τον τουρισμό» από το Σύμβουλο Γαστρονομικού Marketing κ. Χάρη Τζαννή
Ζωντανή Μαγειρική από τους Ιάκωβο Απέργη, Πολ Εμμανουηλίδη και Χάρη Τζαννή
15.30 - 17.30
Παρουσίαση Εξειδικευμένου Μενού στη φιλοσοφία του προγράμματος
«Argolis Taste Culture» του Επιμελητηρίου Αργολίδας, από τους Καθηγητές
και τους Σπουδαστές της Σχολής Μαγειρικής και Ζαχαροπλαστικής Τέχνης της
ΕΠΑΣ ΔΥΠΑ (ΟΑΕΔ) ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ
18.00
Ημερίδα από την Ομοσπονδία & Εμπορικό Σύλλογο Άργους με θέμα:
«Η ακρίβεια και πως επηρεάζει το εμπόριο και την επιχειρηματικότητα και
πως μπορεί να ανασχεθεί», από τον Πρόεδρο ΙΝΚΑ (Ινστιτούτο Καταναλωτών)
κ. Γεώργιο Λεχουρίτη
18.00 - 19.00
Ζωντανή Μαγειρική και Ανάδειξη τοπικών συνταγών από τον Πολιτιστικό Εξωραϊστικό και Μορφωτικό Σύλλογο Κάντιας
19.00 - 21.00
Ζωντανή Μαγειρική από το Chef του 3SixtyGrillDining κ. Νίκο Κουκουβά
21.30
Συναυλία με το μουσικό συγκρότημα «Passepartout Band»
10.30 - 22.00
Έκθεση ζωγραφικής της ζωγράφου Χάρις Τσεκούρα αφιερωμένη στο πορτοκάλι με τίτλο "Το ειδικό βάρος της Πορτοκαλιάς"
ΚΥΡΙΑΚΗ 20 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ
10.30 - 12.00
Πελοποννησιακό Πρωινό από τους Καθηγητές και τους Σπουδαστές της Σχολής
Μαγειρικής και Ζαχαροπλαστικής Τέχνης της ΕΠΑΣ ΔΥΠΑ (ΟΑΕΔ) ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ και το Chef Τάσο Τόλη
11.00
Ημερίδα από την Π.Ο.Ε.Ε. - Πελοποννησιακή Ομοσπονδία Εμπορίου & Επιχειρηματικότητας
12.00 - 13.00
Ζωντανή Μαγειρική από τη Chef και Συγγραφέα Μαίρη Παναγάκου στη φιλοσοφία του προγράμματος «Argolis Taste Culture» του Επιμελητηρίου Αργολίδας
13.00 - 15.00
Ζωντανή Μαγειρική και Ανάδειξη τοπικών συνταγών από τον Πολιτιστικό Σύλλογο Νέας Κίου - Μικρασιατικά
15.00 - 18.00
§ Παρουσίαση του νέου καινοτόμου προγράμματος πάχυνσης Αρνιών βαρέως τύπου από την επιχείρηση Δενέζης Α.Ε. - Denezis Meat σε συνεργασία με το Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών
§ Ζωντανή Μαγειρική - Γευσιγνωσία και Αξιολόγηση των καινοτόμων προϊόντων κρέατος της επιχείρησης Δενέζης Α.Ε. - Denezis Meat από το Chef της Προεδρίας της Δημοκρατίας κ. Βασίλειο Μπέκα
18.00 - 19.00
Ζωντανή Μαγειρική και Ανάδειξη τοπικών συνταγών από τον Πολιτιστικό Σύλλογο Γυναικών Λάλουκα «Η ΑΜΥΜΩΝΗ»
18.30
Μουσική Εκδήλωση με τα σύνολα πνευστών και εγχόρδων του Μουσικού
Σχολείου Αργολίδας υπό την επιμέλεια καθηγητών κ.κ. Μαρίνη Σπύρου,
Παπαδημητρίου Γιάννη, Συρράκου Ντίνου, Τετώρου Μιχάλη, Χατζημπαλάση
Γεωργίας
19.00 - 22.00
§ Παρουσίαση του Κοκτέιλ Αργολίδας από τον bartender του Café Rosso στη φιλοσοφία του προγράμματος «Argolis Taste Culture» του Επιμελητηρίου Αργολίδας
§ Παρουσίαση Εξειδικευμένου Μενού στη φιλοσοφία του προγράμματος «Argolis Taste Culture» του Επιμελητηρίου Αργολίδας, από τους Καθηγητές και τους Σπουδαστές της Σχολής Μαγειρικής και Ζαχαροπλαστικής Τέχνης της ΕΠΑΣ ΔΥΠΑ (ΟΑΕΔ) ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ
§ Ζωντανή μαγειρική από το Royal Catering
10.30 - 22.00
Έκθεση ζωγραφικής της ζωγράφου Χάρις Τσεκούρα αφιερωμένη στο πορτοκάλι με τίτλο "Το ειδικό βάρος της Πορτοκαλιάς"