ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΕΣΤΙΑΣΗΣ
ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Τρίτη 3 Ιανουαρίου 2023

Αλλαγή προπονητή στην Ένωση Ερμιονίδας: Έφυγε ο Μάρκος Στεφανίδης και έρχεται ο Θοδωρής Γιακαλής

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 9:50:00 π.μ. | |
Προπονητές
Εξέλιξη που μάλλον ελάχιστοι θα μπορούσαν να περιμένουν, σημειώθηκε στις τάξεις της ΑΕ Ερμιονίδας στα πρώτα 24ωρα του 2023.

Ο σύλλογος της Αργολίδας ανακοίνωσε τη λύση της συνεργασίας με τον Μάρκο Στεφανίδη, με τη σχετική ενημέρωση να κάνει λόγο για «διαφορετική φιλοσοφία σε θέματα που αφορούν τη λειτουργία της ομάδας». Με τον έμπειρο προπονητή στον πάγκο, η «Ένωση» σημείωσε 2 νίκες, 4 ισοπαλίες και μόλις 1 ήττα σε 7 αγωνιστικές στο πρωτάθλημα του 4ου ομίλου της Γ' Εθνικής. Η ενημέρωση της ομάδας για το «διαζύγιο» αναφέρει:

«Η ΑΕ Ερμιονίδας ανακοινώνει ότι ολοκληρώθηκε η συνεργασία της με τον προπονητή Μάρκο Στεφανίδη λόγω διαφορετικής φιλοσοφίας σε θέματα που αφορούν τη λειτουργία της ομάδας. Ευχαριστούμε τον 55χρονο τεχνικό για τη μέχρι τώρα προσφορά του στον σύλλογό μας και του ευχόμαστε καλή συνέχεια στην προπονητική του καριέρα».


Ο Θοδωρής Γιακαλής, που ήταν πέρσι για πολύ λίγο στον Αιολικό Μυτιλήνης, θα είναι ο αντικαταστάτης του Μάρκου Στεφανιδη στην Ερμιονίδα, όπως αποκαλύπτει το Sportstonoto.gr!

Αναμένεται μόνο η σχετική ανακοίνωση της Ένωσης Ερμιονίδας…

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ